home design

Από την Αργολίδα στη Μεσσήνη για την Ειρήνη

H Επιτροπή Ειρήνης Αργολίδας συμμετείχε στην Παμπελοποννησιακή Πορεία Ειρήνης με μαζική συγκέντρωση στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος

H Επιτροπή Ειρήνης Αργολίδας συμμετείχε στην Παμπελοποννησιακή Πορεία Ειρήνης, με μαζική συγκέντρωση και πορεία στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος στη Μεσσήνη. Πήραν μέρος οι Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου στο πλαίσιο του αντιιμπεριαλιστικού διημέρου δράσης, 21-22 Μάη.

Επιδόθηκε ψήφισμα διαμαρτυρίας, με αιτήματα την απεμπλοκή της χώρας από το ιμπεριαλιστικό μακελειό, το κλείσιμο των αμερικανοτοϊκών βάσεων, τη ματαίωση της συμφωνίας παραχώρησης της 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος σε Ισραηλινή εταιρεία με σκοπό την μετατροπή της σε Διεθνές Εκπαιδευτικό Αεροπορικό Κέντρο που βάζει τη χώρα μας στο μάτι του κυκλώνα, καθώς και οποιαδήποτε αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων και πολεμικού υλικού εκτός συνόρων.

Παράλληλα η Επιτροπή Ειρήνης Αργολίδας συμμετέχει και καλεί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ναύπλιο την Παρασκευή 27 Μάη, ώρα 1.15 μ.μ., με αίτημα την άμεση παιδιατρική κάλυψη των νοσοκομειακών μονάδων του νομού.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version