home design

Ναύπλιο: Η ακαταστασία στην εφορία τράβηξε τα βλέμματα των φορολογούμενων

Τι αντικρίζουν οι πολίτες στον πρώτο όροφο του κτηρίου που στεγάζει τη ΔΟΥ Ναυπλίου.

Όταν μπαίνεις σε ένα σπίτι και το βλέπεις περιποιημένο και καθαρό λες πως οι οικοδεσπότες είναι νοικοκυραίοι. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως ισχύει αντίστοιχα και σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες στην Αργολίδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εφορία που βρίσκεται στο Ναύπλιο, σε ένα τοπίο που θυμίζει λίγο πολύ σκηνικό μετακόμισης.

Μπορεί οι υπάλληλοι στη ΔΟΥ Ναυπλίου κατά γενική ομολογία να κάνουν ότι καλύτερο για να εξυπηρετήσουν τους φορολογούμενους και να υπάρχει μία εύρυθμη λειτουργία στην αγορά, αλλά το κτήριο είναι αφιλόξενο.

Ακαταστασία που θα μπορούσε να αποφευχθεί

Η εικόνα όμως που αντικρίζουν αυτοί που επισκέπτονται την εφορία της Αργολικής πρωτεύουσας στον πρώτο όροφο δεν είναι και η καλύτερη οπτικά. Στο χώρο επικρατεί μία ακαταστασία η οποία τραβά τα βλέμματα των φορολογούμενων, για αρνητικό λόγο.

Ειδικά εμπρός από το γραφείο που φιλοξενείται η Τράπεζα της Ελλάδος, βλέπουμε διάφορα πράγματα αφημένα πρόχειρα στους διαδρόμους. Ένα ψυγείο και δίπλα του ένα φωτοτυπικό, κάποια κουτιά, άλλα από αυτά άδεια και άλλα γεμάτα με φακέλους, συνθέτουν το όλο σκηνικό, το οποίο συμπληρώνεται από ένα παλιό κλιματιστικό, χαρτιά υγείας και κάποια ακόμα έπιπλα ή αντικείμενα.

Μία εικόνα που σίγουρα θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί.

ΦΩΤΟ: anagnostis

Αρνητική προδιάθεση

Η ακαταστασία αυτή μπορεί να μην επηρεάζει σε κάτι την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ούτε να αντικατοπτρίζει όλη την εικόνα στο εσωτερικό του κτηρίου, ωστόσο γίνεται δέκτης αρνητικών σχολίων από τον κόσμο που περνά από εκεί.

Εν μέρει κάποιοι λίγοι ίσως να μην προδιατίθενται και τόσο θετικά ώστε να συμπεριφερθούν με την απαιτούμενη ευγένεια στους υπαλλήλους, λόγω ακριβώς της κατάστασης που δημιουργεί η εικόνα του χώρου, που προσβάλει και τους εργαζόμενους και τους πολίτες.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version