home design 800x400

Με άρωμα από Ναύπλιο το 1ο live show του X Factor

Η Εβελίνα Κατσιάκου θα διαγωνιστεί με στόχο να κερδίσει τη ψήφο του κοινού για να παραμείνει στο παιχνίδι.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Με άρωμα από Ναύπλιο το 1ο live show του X Factor

Την Κυριακή 22 Μαΐου στις 21:00 στο MEGA, έρχεται το πρώτο μεγάλο live show του «X Factor» με παρουσιαστή τον Αντρέα Γεωργίου. Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που έφθασαν μέχρι αυτή τη φάση του παιχνιδιού και θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, είναι η λαϊκή τραγουδίστρια Εβελίνα Κατσιάκου.

Η 27χρονη Εβελίνα από το Ναύπλιο είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και αγαπά το λαϊκό τραγούδι, αν και δεν θέλει να ταυτιστεί μόνο με αυτό. Την ενδιαφέρει να βρει την ταυτότητά της και να πειραματιστεί και με το έντεχνο και το hip-hop. Αγαπημένοι της καλλιτέχνες είναι ο Νότης Σφακιανάκης, η Χάρις Αλεξίου, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Sting και η Jessie J. Πιστεύει ότι «αν δεν υπήρχε η μουσική, δεν θα υπήρχε έρωτας, χαρά, συναίσθημα».

Οι τέσσερις κριτές και μέντορες του «X Factor», Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, επέλεξαν τους συνολικά 16 διαγωνιζόμενους που διαθέτουν την καλύτερη φωνή και σκηνική παρουσία ώστε να προχωρήσουν στα live shows. Αυτή την Κυριακή, στο πρώτο live show, στη μάχη ρίχνονται οι ομάδες του Χρήστου Μάστορα και της Μαρίζας Ρίζου. Οι 8 διαγωνιζόμενοι είναι πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να διεκδικήσουν το έπαθλο-ρεκόρ του «X Factor» αλλά και να δικαιώσουν τους μέντορές τους.

Ποιοι θα προχωρήσουν στα επόμενα live shows και ποιοι θα αποχωρήσουν; Η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στους τηλεθεατές, οι οποίοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα με δωρεάν online ψηφοφορία.

Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος εμψυχώνουν τους διαγωνιζόμενους.

Τα live shows ξεκινούν την Κυριακή 22 Μαΐου, στις 21:00 στο MEGA.

Σχόλια

Exit mobile version