home design

Δεν χόρταινε πόζες ο Άδωνις – Εμπνεύστηκε από την Αργολίδα ο υπουργός

Πολλά ήταν τα κλικ που είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Αργολίδα, όπου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 14 Μαΐου για τη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) που ολοκλήρωσε τις εργασίες της σήμερα στο Ναύπλιο.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων εμπνεύστηκε από την Αργολίδα και δεν περιορίστηκε μόνο στις πόζες πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην οποία υπήρξε ομιλητής, καθώς στο περιθώριο των εργασιών πολλοί ήταν οι Αργολιδείς -και όχι μόνο- που ζήτησαν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του.

Ανάμεσά τους μέλη της Νέας Δημοκρατίας, πολιτευτές, βουλευτές, δήμαρχοι, επιχειρηματίες, δημοτικοί σύμβουλοι, βρήκαν την ευκαιρία να φανούν κάπως αλλά και να κάνουν επαφές, που δεν αποκλείεται να σημαίνουν κάτι περισσότερο μιας και -όπως όλα δείχνουν- διανύουμε μια μακρά προεκλογική περίοδο.

Από τα ενσταντανέ με τον Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και τον έτερο Υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα δεν θα ήταν δυνατό να λείπουν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, η Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος η Έλενα Πανοβράκου, και πολλοί ακόμα.

Πριν μεταβεί στο Φουγάρο, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, επισκέφθηκε τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, ατένισε το Μπούρτζι και τα είπε με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, τον εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού Γιάννη Μαντζούνη και τον δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, συνοδευόμενος από τον Γιάννη Ανδριανό και το νέο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Τάσο Θωμόπουλο.

Ο Άδωνις ατενίζει το Μπούρτζι
Ο Άδωνις με την Έλενα Πανοβράκου
Θερμός χαιρετισμός Άδωνι με Καμπόσο
Ο Υπουργός Ανάπτυξης κατά την ομιλία του στη ΓΣ της ΚΕΕΕ

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version