home design

Άργος: Άδειαζαν σπίτια και αποθήκες σε χωριά- Πιάστηκε ο ένας αναζητείται ο συνεργός

Πάνω από 26.000 η μπάζα που έκαναν

Στα χέρια των ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών έπεσε ένας 51χρονος που μαζί με τον, άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, είχαν αδειάσει σπίτια και αποθήκες σε χωριά του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες από τις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου έως και τις 25 Απριλίου διέπραξαν συνολικά 8 κλοπές αλλα και 4 απόπειρες κλοπής σε σπίτια και αποθήκες αφαιρώντας χρήματα, χρυσαφικά, εργαλεία, μεταλλικά αντικείμενα και αγροτικά προϊόντα, που σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, είχαν συνολική αξία πάνω από 26.000 ευρώ.

Ο ένας από τους δύο άνδρες δεν ξέφυγε από την τσιμπίδα του νόμου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο άγνωστος συνεργός του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών για την εξακρίβωση της πιθανής συμμετοχής του 51χρονου σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και για την ταυτοποίηση του άγνωστου συνεργού του.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version