home design

Τα τρία σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί στην Αργολίδα τέθηκαν στον Αρχηγό

Επίσκεψη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας στο νέο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνο Σκούμα.

Την Τετάρτη 11 Μαΐου, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Σπυρίδωνα Κατσίρη και τον γεν. γραμματέα Ανδρέα Μπραγκά, είχε συνάντηση με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, παρουσία του πρόεδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ Γρηγόριου Γερακαράκου και του προέδρου του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Χρήστου Μαυραγάνη.

Κατά την συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό και θετικό κλίμα συζητήθηκαν μεταξύ άλλων:

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας:

«Από τη πλευρά του ο κ. Αρχηγός, αφού δήλωσε αρωγός στα δίκαια αιτήματά μας, τόνισε ότι προτεραιότητα της φυσικής ηγεσίας είναι ο εξορθολογισμός των αποσπάσεων σε όλες τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της χώρας με απώτερο σκοπό να λυθεί το θέμα των ελλείψεων και της δυσλειτουργίας που παρουσιάζουν οι πολλές και συνεχείς μετακινήσεις του προσωπικού.

Ωστόσο, θα μελετήσει τις προτάσεις μας και θα προσπαθήσει να δώσει την καλύτερη λύση στα προβλήματα που παρουσιάζονται λόγω της ιδιαιτερότητας του νομού μας.

Η Ένωση μας, αφού ευχήθηκε στον κ. Αρχηγό καλή επιτυχία στα καινούργια του καθήκοντα, τον ευχαρίστησε για την προθυμία που επέδειξε να μας ακούσει άλλα κυρίως για τη διάθεση που επέδειξε να επιλύσει τα θέματα που μας απασχολούν».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version