home design 800x400

Επιστρέφει δριμύτερος ο διαγωνισμός φωτογραφίας στην Ερμιόνη

Μετά τις 25/7, τελευταία ημέρα αποδοχής συμμετοχών, θα ακολουθήσει έκθεση των φωτογραφιών και βράβευση των τριών πρώτων διαγωνιζόμενων

Διοργανώνεται και φέτος στην Ερμιόνη ο καθιερωμένος διαγωνισμός Φωτογραφίας που επιστρέφει δριμύτερος, με το θέμα του να είναι ελεύθερο. Απευθύνεται σε όλους τους φωτογράφους. Μπορείτε να συμμετέχετε με 1 έως και 3 έγχρωμες η ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Μετά τις 25 Ιουλίου τελευταία ημέρα αποδοχής συμμετοχών, θα ακολουθήσει έκθεση των φωτογραφιών και βράβευση των τριών πρώτων διαγωνιζόμενων (16-20 Αυγούστου).

Η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από προσωπικότητες με γνώση της φωτογραφίας και της τέχνης.
Το κοινό συμμετέχει στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος με τη ψήφο του.

Επικοινωνία : protoenpoermionis@gmail.com
2754031366-41003
6977255437- 6972425920

Οργάνωση: Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης

Όροι Διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους τους φωτογράφους ανεξαρτήτου ηλικίας . Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ελεύθερη. Μπορεί να πάρει μέρος κάθε Έλληνας ή αλλοδαπός φωτογράφος.
Οι φωτογραφίες που μπορείτε να υποβάλετε μπορεί να είναι 1 έως 3, τυπωμένες σε μέγεθος 210 x 297 mm (Α4) έγχρωμες ή ασπρόμαυρες σε φωτογραφικό χαρτί και να αναγράφουν στην πίσω πλευρά το όνομα του διαγωνιζόμενου και το αύξοντα αριθμό που θα έχει η κάθε φωτογραφία.

Στο protoenpoermionis@gmail.com θα στείλετε τις φωτογραφίες σας και σε ηλεκτρονική μορφή.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό δηλώνουν ότι παραχωρούν στους διοργανωτές του διαγωνισμού το δικαίωμα δημοσίευσης – έκθεσης – εκτύπωσης των φωτογραφιών τους για κάθε σκοπό εκτός της εμπορικής εκμετάλλευσης, με τον όρο της αναφοράς του ονόματός του φωτογράφου.
Η κάθε φωτογραφία πρέπει να είναι αποκλειστικότητα του διαγωνιζόμενου. Ο διαγωνιζόμενος με τη συμμετοχή του δηλώνει ότι τα υποβαλλόμενα έργα αποτελούν προσωπικές και αυθεντικές δημιουργίες.

Οι φωτογραφίες σας θα σας επιστραφούν μετά τη λήξη της έκθεσης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:
ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ
(Για το διαγωνισμό φωτογραφίας)
ΕΡΜΙΟΝΗ
ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΤΚ 21051

Σχόλια

Exit mobile version