home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δεν έπεισε και οδηγείται στη φυλακή ο 52χρονος που σκόρπισε το θάνατο στη Μονεμβασιά

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κατά συρροή – Τι δήλωσε ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας.

Στο κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού όπου θα προφυλακιστεί, μεταφέρεται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας, ο 52χρονος από τη Μονεμβασιά που σκόρπισε το θάνατο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο κέντρο της πόλης.

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κατά συρροή.

Το βράδυ της Τετάρτης απολογήθηκε σε Εισαγγελέα και Ανακρίτρια στο Δικαστικό Μέγαρο Σπάρτης.

Η διαδικασία κράτησε πέντε ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του φέρεται να υποστήριξε για το τραγικό συμβάν που προκάλεσε και κόστισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους ότι: «Δεν θυμάμαι τίποτα για το περιστατικό. Τη Μεγάλη Παρασκευή, άρχισα να έχω προβλήματα με τη μέση μου. Άρχισα θεραπεία με κορτιζόνη. Στην αρχή ένιωθα καλά. Δύο ημέρες πριν το περιστατικό ένιωσα περίεργα, ένιωσα ότι έσπαγε το μυαλό μου. Δεν μπορούσα να φερθώ φυσιολογικά. Δεν θυμάμαι τίποτα. Φίλοι μου είπαν ότι σε εστιατόριο που βρισκόμουν, φερόμουν αλλοπρόσαλλα».

Θα εξεταστεί από ψυχίατρο

Σήμερα θα εξεταστεί από ψυχίατρο ο 52χρονος που το περασμένο Σάββατο 7 Μαΐου παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του δύο 77χρονους στη Μονεμβασιά.

O ψυχίατρος, στον οποίο μέχρι και χθες που απολογήθηκε ο 52χρονος αρνούνταν να πάει ισχυριζόμενος ότι είναι καλά, θα κάνει την πραγματογνωμοσύνη.

O δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι αιτία για την τραγωδία ήταν η μεγάλη ποσότητα κορτιζόνης που του χορηγήθηκε στο πλαίσιο θεραπείας που λάμβανε για τη μέση, καθώς και η κληρονομικότητα ψυχιατρικών διαταραχών. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια συνομίλησε 10 λεπτά με τον πελάτη του, αλλά δεν μπορούσε να συνεννοηθεί.

Στην απολογία του ο 52χρονος είπε ότι δεν θυμάται τίποτα, παρά μόνο τον φάρο του περιπολικού που τον ακολουθούσε και τον καλούσε να σταματήσει το αυτοκίνητό του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι δήλωσε ο δικηγόρος του δράστη Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση:

Σήμερα στις 11:00 έγινε η κηδεία των δύο 77χρονων που παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητο του δράστη ενώ βρίσκονταν πάνω στο μηχανάκι τους και σύρθηκαν για μέτρα, μέχρι τον θάνατό τους.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis