home design 800x400

Πενθεί η Αργολίδα για το θάνατο του Θανάση Νάσσου

Πάντα χαμογελαστός με καλή πρόθεση σε όλα του. Δραστήριος στα πολιτιστικά, αθλητικά και πολιτικά δρώμενα.

Πέθανε ο Θανάσης Νάσσος, προκαλώντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους του στην Αγία Τριάδα και ευρύτερα στην Αργολίδα. Έφυγε από τη ζωή αναπάντεχα, σε νεαρή ηλικία, όντας ιδιαίτερα δραστήριος και αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Αγρότης στο επάγγελμα, ασχολήθηκε με τα κοινά ως πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου της Αγίας Τριάδας αλλά και της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού, τον Παμμηδεατικό. Με τη σύζυγό του Χριστίνα απέκτησαν δύο παιδιά.

Παναγιώτης Μερμίγκης

Ο Παναγιώτης Μερμίγκης αναφέρει για τον φίλο του:

«Έφυγε κλεφτά ο φίλος και συναγωνιστής Θανάσης Νάσσος από τη ζωή. Μεγάλη απώλεια για όλους εμάς που ζήσαμε μαζί του. Ήταν η αφετηρία μας στις συζητήσεις μας στην πλατεία του Μέρμπακα. Πάντα χαμογελαστός με καλή πρόθεση σε όλα του. Δραστήριος στα πολιτιστικά, αθλητικά και πολιτικά δρώμενα.

Καλός οικογενειάρχης. Παντού και πάντα μπροστά. Μαζί ατελείωτες κουβέντες με γνώσεις σε πολλά θέματα και πάντα με το σχετικό πείραγμα. Πάντα ήλπιζε με όραμα για κάτι πιο καλό για την κοινωνία μας αλλά πάντα εισέπραττε μια τεράστια απογοήτευση. Πάντα γελαστός και γελασμένος.

Θα μας λείψεις ρε μπαγάσα γιατί μας την έκανες έτσι. Καλό ταξίδι. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Τάσσος Χειβιδόπουλος

«Έφυγε ο δικός μας Θανάσης… Έφυγε ο σύντροφός μας ο Θανάσης…. Έφυγε ο καλοσυνάτος χαμογελαστός φίλος όλων μας… Έφυγε ο στοργικός σύζυγος και πατερας… Έφυγε ο φωνακλάς, ο πεισματάρης αγρότης.. Πριν λίγες ημέρες μιλούσαμε για τα προβλήματα των αγροτών και για τα δέντρα που μπόλιασα…. Μιλούσε όπως πάντα με πάθος για αγώνες… Στο καλό ρε φίλε… Άντε ρε μπαγασα να συνεχίσεις τους αγώνες στην γειτονιά των αγγέλων , μακριά από εμάς… Που και που ελα κι από τα όνειρα μας να τα λέμε για το ΠΑΣΟΚ για τους αγρότες για την Αργολίδα που τόσο αγαπούσες

Στην οικογένεια του, στην Χριστίνα του και τα παιδιά του, είναι σίγουρα δύσκολο να τους πεις κουράγιο, ας μείνει στη θύμηση τους και την καρδιά τους χαμογελαστός όπως ήταν πάντα. Στο καλό Θανάση. Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Τόλης Κοΐνης

«Εντελώς ξαφνικά. Αναπάντεχα. Ο Θανάσης έφυγε. Σήμερα το πρωί. Ήταν ένας άνθρωπος ζωντανός, δραστήριος, συνειδητός αγωνιστής. Σε όλα τα δρώμενα μέσα… αγροτικά, πολιτικά, αυτοδιοίκηση, αθλητισμός. Όλο ζωή και κέφι… (μέχρι και στις τελευταίες διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ ήμασταν μαζί.)

Δραστήριος παραλήπτης εσπεριδοειδών (Κύριος, με Κ κεφαλαίο, στις συναλλαγές του). Εγγύηση. Δυστυχώς, άλλαι αι βουλαί του Κυρίου…Μια παγόπληκτη θλιμμένη πορτοκαλιά είναι η έκφραση των συναισθημάτων όλων μας».

Παναγιώτης Ψυχογυιός

«Αντίο αγαπημένε φίλε και σύντροφε Θανάση. Έφυγες παρά πολύ νωρίς…Ήσουν από τους καλύτερους και τους πιο αληθινούς! Αγωνιστής σε όλα σου!

Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια!»

Σχόλια

Exit mobile version