home design 800x400

Ναύπλιο: Ήρθε το καλοκαίρι στην Καραθώνα, πριν τις βροχές

Οι θερινοί λουόμενοι διαδέχονται τους χειμερινούς στη δημοφιλή παραλία

Οι λουόμενοι του καλοκαιριού παίρνουν τη θέση των χειμερινών κολυμβητών στη δημοφιλή παραλία του Ναυπλίου, την Καραθώνα. Τελευταία ημέρα του Απρίλη, πριν την Πρωτομαγιά, στην αμμουδιά τοποθετήθηκαν ήδη ξαπλώστρες και ομπρέλες και οι πιο τολμηροί ξεκίνησαν τα μπάνια τους στη θάλασσα, για να προλάβουν τις βροχές της Δευτέρας.

Κρύα η θάλασσα ακόμα

Το νερό – όπως λένε – είναι ακόμα κρύο για τους κολυμβητές του καλοκαιριού, όμως το ζεστό περιβάλλον τους προτρέπει να βουτήξουν στη θάλασσα.

ΦΩΤΟ: anagnostis
ΦΩΤΟ: anagnostis

Μετά την πρώτη κρυάδα, οι περισσότεροι το απολαμβάνουν και συνεχίζουν την ημέρα τους ξαπλώνοντας και απολαμβάνοντας τον ζεστό ήλιο. Άλλωστε η θερμοκρασία σήμερα στο Ναύπλιο τις μεσημεριανές ώρες αγγίζει τους 25°C, όπως και αύριο Κυριακή.

ΦΩΤΟ: anagnostis

Μάλιστα, την Πρωτομαγιά, αναμένεται ο κόσμος να είναι πολύ περισσότερος, από σήμερα Σάββατο, αφού και πιο πολλοί ντόπιοι λόγω της αργίας θα μπορέσουν να βρεθούν στη θάλασσα, αλλά και οι επισκέπτες του Ναυπλίου θα τολμήσουν μια βουτιά, εφόσον έχουν φροντίσει να πάρουν στις βαλίτσες και τα μαγιό τους.

ΦΩΤΟ: anagnostis

Βροχές τη Δευτέρα στο Ναύπλιο

Μικρή διακοπή στα μπάνια τους πιθανόν θα κάνουν όσοι βιάζονται να νοιώσουν καλοκαίρι, την Δευτέρα, που προβλέπονται από τη μετεωρολογική υπηρεσία,  βροχές στην περιοχή.

ΦΩΤΟ: meteo

Καιρού επιτρέποντος, άντρες, γυναίκες και μικρά παιδιά, θα συνεχίσουν και μετά το Σάββατο να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην Καραθώνα, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι, αντί για βουτιά στη θάλασσα, θα την απολαύσουν και αλλιώς, με έναν καφέ ή μεζέ, σε όποια από τα beach bar έχουν ήδη ανοίξει και υποδέχονται τους πρώτους πελάτες τους.

Σχόλια

Exit mobile version