home design

Σε εξέλιξη η έξοδος για το Πάσχα – Μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό και στον αυτοκινητόδρομο προς Κόρινθο

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων - Αυξημένη η κίνηση στα διόδια - Πού σημειώθηκαν καθυστερήσεις τη Μεγάλη Τετάρτη.

Μετά από διαδοχικά lockdown και απαγορεύσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού χιλιάδες εκδρομείς εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ για να κάνουν Πάσχα στο χωριό και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς της Πελοποννήσου, της Νησιωτικής και υπόλοιπης Ηπειρωτικής Ελλάδας.

Αυξημένη είναι η κίνηση ήδη από την περασμένη Παρασκευή στα διόδια, τα λιμάνια, αλλά και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τους Αθηναίους να εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα για τις ημέρες του Πάσχα.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της η Αττική Οδός, αναφέρει η εταιρεία, η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο της Αττικής Οδού αναμένεται να είναι αυξημένη τις επόμενες ημέρες και «ιδιαίτερα το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης και το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, κυρίως στο ρεύμα της Αττικής Οδού προς Ελευσίνα, λόγω της μαζικής εξόδου για τις εορτές του Πάσχα έπειτα από δύο χρόνια περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας».

Τις μεσημεριανές προς απογευματινές ώρες, αυξημένη ήταν η κίνηση στην Αττική Οδό, με καθυστερήσεις 10-15 λεπτών από τον κόμβο Μαραθώνος έως τον κόμβο Κηφισίας, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Νωρίτερα, υπήρξε τροχαίο ατύχημα στο ύψος της Κηφισίας, στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Καθυστερήσεις 10′-15′ λεπτών σημειώνονταν από τον κόμβο Πεντέλης έως τον κόμβο Κηφισίας.

Αυξημένη καταγράφεται η κίνηση και στα διόδια Αφιδνών.

Αργότερα η Αττική Οδός ενημέρωσε πως η κυκλοφορία στα επίμαχα σημεία αποκαταστάθηκε.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version