home design 800x400

Άργος: Πολάκης και Ραγκούσης περί αδιαφάνειας και διαφθοράς

«H Κυβέρνηση Μητσοτάκη νομιμοποιεί τη διαφθορά», σύμφωνα με τα δύο πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

O Παύλος Πολάκης και ο Γιάννης Ραγκούσης μίλησαν το βράδυ της Παρασκευής στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας, στο Άργος, περί αδιαφάνειας και διαφθοράς και αν είχαν περισσότερο χρόνο θα έλεγαν περισσότερα, απ’ ότι είπαν.

H εκδήλωση διοργανώθηκε από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με θέμα “Κυβέρνηση ΝΔ: Διαφθορά-Αδιαφάνεια”.

Τα δύο πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος, ο Γιάννης Ραγκούσης, βουλευτής Β’ Πειραιά και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και ο Παύλος Πολάκης, βουλευτής Χανίων, αναπλ. τομεάρχης Διαφάνειας της Διοικητικής Δράσης, πρ. αναπλ. υπουργός Υγείας, αναφέρθηκαν στο εν λόγω θέμα. Χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, ο οποίος ζήτησε η εκδήλωση να αφιερωθεί στη μνήμη του Βασίλη Μπούρη. Προλόγισε ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας του κόμματος Τάκης Παπαϊωάννου.

«Δεν κλέψαμε ούτε ένα ευρώ, βγάλαμε στην επιφάνεια σκάνδαλα, τα στείλαμε στη Δικαιοσύνη αλλά υπήρξε κουκούλωμα στη συνέχεια», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Πολάκης στην ομιλία του.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος τόνισε πως «η Κυβέρνηση είναι πρωταγωνίστρια στη συγκάλυψη φαινομένων διαφθοράς και πως χρησιμοποιεί το Κοινοβούλιο για να τη νομιμοποιήσει. Παράλληλα διώκονται αυτοί που προσπάθησαν να αποκαλύψουν τη διαφθορά…»

«Συντελείται η μεγάλη πολιτική αλλαγή και ο ΣΥΡΙΖΑ θα εγκαταστήσει κανόνες. Γιατί είναι κόμμα που δεν εξαρτάται από κανένα συμφέρον αλλά από εσάς, από το λαό» κατέληξε ο κ. Ραγκούσης.

Σχόλια

Exit mobile version