home design 800x400

Δημοφιλείς λαμπάδες για παιδιά, αυτό το Πάσχα

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε επιλογές που θα έχουν σίγουρη επιτυχία, για να έχετε το βαφτιστήρι σας χαρούμενο αλλά και το κεφάλι σας ήσυχο.

Τα μικρά παιδάκια μπορεί να είναι αθώα και γλυκά, αλλά όλοι ξέρουμε καλά πως μπορούν να γίνουν οι πιο αυστηροί κριτές! Γι’ αυτό κι εμείς συλλέξαμε σε ένα σημείο τις πιο δημοφιλείς λαμπάδες για παιδιά για το φετινό Πάσχα. Έτσι θα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε επιλογές που θα έχουν σίγουρη επιτυχία, για να έχετε το βαφτιστήρι σας χαρούμενο αλλά και το κεφάλι σας ήσυχο.

Ιδέες για αγόρια

  1. Star Wars

Δεν θα μπορούσατε να κάνετε λάθος με μία Star Wars λαμπάδα. Είναι κυριολεκτικά ο star στις καρδιές των αγοριών και μία από τις τοπ επιλογές και για φέτος.

  1. Αυτοκίνητα και ταχύτητα

Τα αυτοκίνητα και γενικότερα η ταχύτητα, είναι ένα θέμα που συγκινεί τους μικρούς μας φίλους, ειδικά τα αγόρια. Κάντε τους δώρο μία λαμπάδα με ένα αμάξι-ήρωα όπως αυτόν της εικόνας ή με μία μηχανή, και δείτε τα μάτια τους να λάμπουν από χαρά.

  1. Πόκεμον

Μία κλασική επιλογή που μας πάει πολλά χρόνια πίσω, τότε που ξεκίνησε η αγάπη πολλών για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Βρείτε λαμπάδες με παιχνιδάκια ήρωες όπως ο Pikachu, ο Ash Ketchum και ο Charizard, για να συνεχιστεί η χαρά και μετά την ημέρα της Ανάστασης.

  1. Σούπερ ήρωες

Σούπερ ήρωες όπως ο Superman, ο Batman και ο Spiderman είναι από τις πιο φανταστικές επιλογές που θα μπορούσατε να κάνετε. Ειδικά αν ξέρετε ποιος είναι ο αγαπημένος του μικρού σας βαφτιστήρα, η επιτυχία είναι σίγουρη!

  1. Minecraft

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια των τελευταίων ετών, με τεράστια απήχηση ανάμεσα στα αγόρια. Οι fans του φτάνουν μέχρι και τις ηλικίες του Γυμνασίου, ακόμα και του Λυκείου. Προτείνουμε να διαλέξετε μία λαμπάδα με έντονα χρώματα, που είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει.

Ιδέες για κορίτσια

  1. Frozen

Πρόκειται για μία από τις αγαπημένες παιδικές ταινίες μικρών και μεγάλων. Ιδιαίτερα δημοφιλής όμως ανάμεσα στα μικρά κοριτσάκια, τα οποία θα ξετρελαθούν όταν δουν την Έλσα ή την Άννα πάνω στην πασχαλινή τους λαμπάδα.

  1. Πριγκίπισσες Disney

Δεν θα μπορούσατε να κάνετε λάθος με μία λαμπάδα με μία από τις πασίγνωστες πριγκίπισσες της Disney. Μάθετε ποια είναι η αγαπημένη της βαφτιστήρας σας και κάντε της το πιο γλυκό δωράκι!

  1. Νεράιδα

Απλή αλλά κλασική, η λαμπάδα με νεράιδες θα ξεχωρίσει με την κομψότητά και τα απαλά, αλλά γλυκά της χρώματα. Διαλέξτε μία με ξύλινο διακοσμητικό για το δωμάτιο της βαφτιστήρας σας.

  1. Barbie

Μία γλυκιά λαμπάδα με την Barbie αποτελεί μία καλή και εύκολη επιλογή, μιας και η ποικιλία που μπορείτε να βρείτε είναι τεράστια. Όμορφα χρώματα και στολισμοί με φιογκάκια και κορδέλες είναι άκρως κοριτσίστικα και παιχνιδιάρικα.

Ιδέες για αγόρια και κορίτσια

  1.  Ζωάκια

Διαλέξτε μία λαμπάδα με ζωάκια του δάσους ή της ζούγκλας και προσθέστε το όνομα του βαφτιστηριού σας για να του προσφέρετε ένα δώρο ακόμα πιο προσωπικό.

  1. Harry Potter

Όλοι μας είχαμε αγαπήσει τον Harry όταν ήμασταν μικροί. Η αγάπη προς αυτόν τον ήρωα συνεχίζεται ακόμα και υπάρχουν πολλές λαμπάδες με αυτή τη θεματολογία για να μπορείτε να διαλέξετε με άνεση την ιδανική. Να έχετε μία καλή, μαγική Ανάσταση!

Τις ιδέες τις πήραμε από αυτό το άρθρο.

Σχόλια

Exit mobile version