home design 800x400

Άργος: Τι επιθυμεί η οικογένεια Μπούρη αντί στεφάνων

Τα χρήματα να δοθούν για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες του Νομού Αργολίδος.

Αύριο Παρασκευή 1η Απριλίου, στις 3 το μεσημέρι θα ψαλεί στον Άγιο Πέτρο η νεκρώσιμος ακολουθία για τον τέως δήμαρχο Άργους Βασίλη Μπούρη. Η σορός του θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τη 1 το μεσημέρι. Με τη σειρά της η οικογένεια του εκλιπόντος εκφράζει τη δική της επιθυμία:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους, όλους τους συμπολίτες μας, καθώς και όλους τους εκπροσώπους αρχών και συλλόγων για τη συμμετοχή τους στο πένθος μας. Ο πολυαγαπημένος μας άφησε πίσω του παρακαταθήκη σε μας την αγάπη του για τη ζωή, για την οικογένειά του και για τους συνανθρώπους του, την εργατικότητά του, τη μόνιμη διάθεση του για ανιδιοτελή προσφορά.

Επιθυμία της οικογένειας, ως ύστατο φόρο τιμής στον αγαπημένο μας, είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες του Νομού Αργολίδος. Προς διευκόλυνση όλων όσων θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτό μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες στο web site του συλλόγου https://ameaargolidas.gr/. Τις δωρεές σας στο ίδρυμα μπορείτε να τις καταθέτετε στην Τράπεζα Πειραιώς στο IBAN: GR8901725000005500077762800».

Σχόλια

Exit mobile version