home design

Αργολίδα: Με τροπολογία – ανάσα δίνεται παράταση της υποβολής αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες – Πότε λήγει η προθεσμία

Όσοι διαφωνούν με τις αναρτήσεις των δασικών χαρτών θα μπορούν να υποβάλλουν τις αντιρρήσεις τους έως την 31η Μαΐου.

Το βράδυ της Τετάρτης 23 Μαρτίου ψηφίστηκε στη Βουλή το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Εκσυγχρονισμός του πλαισίου λειτουργίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και άλλες διατάξεις». Όμως το ενδιαφέρον στράφηκε σε ένα άλλο θέμα που δεν είναι άλλο από τους δασικούς χάρτες για τους οποίους είχαν γίνει επιτακτικές εκκλήσεις για παράταση.

Έτσι λοιπόν στα πλαίσια της χθεσινής συζήτησης στην Ολομέλεια, κατατέθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας Τροπολογία – ανάσα με θέμα τη παράταση της υποβολής αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες έως την 31η Μαΐου 2022 η οποία και έγινε αποδεκτή. Το θέμα αφορά και την Αργολίδα, έτσι λοιπόν δίνεται μία ευκαιρία σε όσους δεν έχουν υποβάλλει ακόμα την αντίρρησή τους, να το κάνουν μέχρι και το πέρας της άνοιξης.

Τι δήλωσε ο Ανδριανός

Για το θέμα ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά και από εισηγήσεις που κάναμε στην ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας από περιφέρειες που έχουν ακόμη εκκρεμότητες με τους δασικούς χάρτες, η Κυβέρνηση ανταποκρίθηκε στην ανάγκη παράτασης και με τροπολογία που ψηφίσαμε στη Βουλή χθες το βράδυ, δόθηκε παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες μέχρι τις 31 Μαΐου και για την Αργολίδα».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version