home design

Ομολόγησε βιασμό – Επιτέθηκε σεξουαλικά σε 24χρονη την ώρα που έκανε μπάνιο στο εξωτερικό WC του σπιτιού της

Κρυβόταν σε βουνό ο φερόμενος ως δράστης. Εντοπίστηκε από την αστυνομία και συνελήφθη

Ομολόγησε την πράξη του ο φερόμενος ως βιαστής της 24χρονης, που έκανε το μπάνιο της στο εξωτερικό WC του σπιτιού της. Πρόκειται για έναν 45χρονο, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, όταν ανακαλύφθηκε από την αστυνομία στο μέρος που κρυβόταν και συνελήφθη.

Πρόκειται για έναν αλλοδαπό στον οποίο κατέληξαν οι αστυνομικοί, ύστερα από καταγγελία 24χρονης για το γεγονός, ότι της επιτέθηκε και προσπάθησε να τη θωπεύσει. Το περιστατικό συνέβη, στις Αιγιές Λακωνίας. Ο αλλοδαπός αναμένεται να οδηγηθεί την Πέμπτη στην εισαγγελία Γυθείου, ενώ η 24χρονη θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή.

Ο 45χρονος άντρας από την Αλβανία μετά την πράξη του, αποχώρησε από το σημείο και κρύφτηκε σε ένα βουνό κοντά στην περιοχή. Ωστόσο σύντομα εντοπίστηκε από τα στελέχη του ΑΤ Γυθείου, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός φέρεται να είχε βάλει στο «μάτι» την κοπέλα, μερικές μέρες νωρίτερα. Τον είχε δει η ίδια να την κοιτάζει ύποπτα, μέχρι που βρήκε την ευκαιρία να της επιτεθεί την ώρα που έκανε μπάνιο στο λουτρό που βρίσκεται εκτός του σπιτιού. Εκείνη την ώρα, ο 45χρονος, θεώρησε κατάλληλη στιγμή να εμφανιστεί μπροστά της και να της ζητήσει να συνευρεθούν ερωτικά. Παρά την άρνηση της κοπέλας, ο φερόμενος ως δράστης, έφθασε στο σημείο να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Είχε κρυφθεί σε ένα βουνό κοντά στην περιοχή, μέχρι που εκτοπίστηκε από την αστυνομία στο Κορακοβούνι Γυθείου και όπως αποδείχτηκε διέμενε παράνομα στη χώρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αρχές.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version