home design 800x400

Ο Μανούσος Μανουσάκης έρχεται στο Άργος για την προβολή του ντοκιμαντέρ του «1821, η φλόγα της Επανάστασης»

Μέχρι τώρα η ταινία τεκμηρίωσης έχει παιχτεί σε Κόρινθο, Ναύπλιο και Σπάρτη.Μετά το Άργος θα προβληθεί ακόμα σε Καλαμάτα και Τρίπολη.

Στο Άργος συνεχίζεται αύριο Παρασκευή 18 Μαρτίου, η σειρά προβολών του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ του Μανούσου Μανουσάκη «1821, η φλόγα της Επανάστασης», παραγωγή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τα 200 χρόνια από την εθνική παλιγγενεσία.

Μέχρι τώρα η ταινία τεκμηρίωσης έχει παιχτεί σε Κόρινθο, Ναύπλιο και Σπάρτη ενώ στην αυριανή προβολή στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος, θα παραστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Μανούσος Μανουσάκης.

Τη Δευτέρα 21 του μήνα «Η Φλόγα της Επανάστασης» θα προβληθεί στην Καλαμάτα (αμφιθέατρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος” του Εργατικού Κέντρου στις 7 το απόγευμα) και την Παρασκευή 25 Μαρτίου στην Τρίπολη (κινηματογράφος CineVille στις 7 το απόγευμα).

Σε όλες τις προβολές η είσοδος είναι ελεύθερη, ωστόσο θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα -δηλαδή είσοδος μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και χρήση μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Σχόλια

Exit mobile version