home design 800x400

Απάτες σε βάρος Επαγγελματιών – Λεφτά γίνονται αέρας – Τί κάνουν για να σας παραπλανήσουν

Πώς μπορείτε να προφυλαχτείτε. Η αστυνομία ενημερώνει για τα κόλπα που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι και πώς μπορείτε να προστατευτείτε

Μάστιγα έχουν γίνει για τις επιχειρήσεις οι απάτες που στήνουν επιτήδειοι, κλέβοντας με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα, μεγάλα χρηματικά ποσά. Οι απάτες εις βάρος των επιχειρηματιών στην Πελοπόννησο και την Αργολίδα, που έχουν ως αποτέλεσμα να γίνονται …αέρας οι κόποι και οι επενδύσεις είναι ένα ζήτημα που απασχολεί το Επιμελητήριο Αργολίδας, το οποίο συμμετέχει ενεργά στην διαδικτυακή ημερίδα,  με θέμα: «Απάτες σε βάρος Επαγγελματιών», που οργανώνει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και ανοίγει τις πόρτες του για να την παρακολουθήσουν από εκεί, όσοι επιθυμούν.

Συγκεκριμένα, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, σήμερα Δευτέρα 14.3.2022 και ώρα 19.00 διοργανώνει μέσω της ηλεκτρονική πλατφόρμας Cisco Webex Meeting, την διαδικτυακή ημερίδα, που απευθύνεται στους επιχειρηματίες.

Απάτες στο μικροσκόπιο

Αφορμή για τη διοργάνωση αυτής της ημερίδας είναι η αύξηση περιστατικών όπου επιτήδειοι καταφέρνουν να τους εξαπατήσουν, με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Στόχος είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών σχετικά με τα προσχήματα που συνήθως χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι, καθώς και για το πως μπορούν να αντιληφθούν τέτοια περιστατικά και να προστατευθούν.

Οι ειδικοί ενημερώνουν για τις απάτες

Ομιλητές στην εν θέματι ημερίδα θα είναι ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Μπαστάκος Παναγιώτης και ο Διοικητής του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, Αστυνόμος Α΄ Ανδρικόπουλος Βασίλειος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και ο κ. Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Πούπουζας Παναγιώτης. Οι ειδικοί θα ενημερώσουν τους επαγγελματίες για τις απάτες που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι και για τους τρόπους που μπορούν να εφαρμόσουν για να τους αποφύγουν.

Την τηλεημερίδα μπορείτε να την παρακολουθήσετε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριου Αργολίδας στο Άργος επί της οδού Κορίνθου 23.

Σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα για την είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης επιβάλλεται η  επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης και η χρήση μάσκας και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν με e-mail την συμμετοχή τους (τηλ:2751067216 e-mail: ebear@otenet.gr ) έως  την Δευτέρα 14/03/2022 και ώρα 14:00. Για την είσοδο θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Σχόλια

Exit mobile version