home design

Νέοι διπλωματούχοι διαιτητές στην Αργολίδα

Έγινε η απονομή διπλωμάτων της ΚΕΔ στους νέους διαιτητές ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Αργολίδας, μετά την επιτυχή αποφοίτηση τους.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΠΣ Αργολίδας, η απονομή των διπλωμάτων που απέστειλε η ΕΠΟ – ΚΕΔ/ΕΠΟ, στους νέους διαιτητές της ΕΠΣ Αργολίδας μετά την επιτυχή αποφοίτηση τους από τη Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου 2020 – 2021.

Παρουσία του Προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη, του Αντιπροέδρου Μανουσάκη Γεώργιου, του ταμεία Μπιτζή Επαμεινώντα και της εκπαιδεύτριας Αντωνίας Κόκοτου, η Επιτροπή Διαιτησίας και ο Πρόεδρος της Χάρης Νενεκούμης, απένειμαν τα διπλώματα στους νέους διαιτητές, συγχαίροντας τους για την επιτυχή ολοκλήρωση. Να αναφέρουμε ότι οι περισσότεροι από τους νέους διαιτητές συμμετείχαν σε αγώνες στα φετινά πρωταθλήματα με ιδιαίτερη επιτυχία, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τις προσπάθειες των συντελεστών, που έχουν ως στόχο την ανανέωση στις τάξεις των διαιτητών ποδοσφαίρου.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αργολίδας που ήδη αριθμεί 13 εν ενεργεία αξιολογημένους διαιτητές και βοηθούς στις Εθνικές Κατηγορίες, έθεσε ως στόχο τηνενσωμάτωση στους πίνακες Εθνικών κατηγοριών τριών διαιτητών ακόμα στις φετινές αξιολογήσεις, γεγονός που καταδεικνύει  τις προσπάθειες που καταβάλει για την εξέλιξη τους. Εξέλιξη φυσικά που συνδέεται και με τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλουν οι ίδιοι οι διαιτητές ώστε να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Τέλος αναφερόμενοι στη νέα σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου, έκαναν κάλεσμα σε όσους επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, τονίζοντας ότι ο χώρος της διαιτησίας, πέραν των ευκαιριών εξέλιξης που δίνει για όλους, είναι ένας χώρος που σε κρατάει πάντα σε καλή φυσική κατάσταση και φυσικά έχει και τις σχετικές οικονομικές απολαβές.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version