home design 800x400

Τσίπρας στην Αργολίδα: Τί θα πει και τί θα ακούσει από τους αγρότες – Ο Φ. Κουρεμπές απαντά στον Α. Γκάτζιο (Ηχητικό)

Ο πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ και Συντονιστής του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο anagnostis και το δημοσιογράφο Άκη Γκάτζιο

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας θα βρεθούν την Παρασκευή τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή τους αγρότες, με την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Αργολίδα.

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ακρίβεια, το αγροτικό ζήτημα και την στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής αναμένεται να ανακοινωθούν δια στόματος Τσίπρα, μετά τις μεγάλες ζημιές από τον πρόσφατο παγετό και το υψηλό ενεργειακό κόστος λόγω των ανατιμήσεων σε καύσιμα και ηλεκτρικά ρεύμα.

Ο πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ και Συντονιστής του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Φάνης Κουρεμπές μίλησε στο anagnostis.org και τον δημοσιογράφο Άκη Γκάτζιο σχετικά με την επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού στην Αργολίδα και τους λόγους για τους οποίους γίνεται αυτή.

Η συνέντευξη Κουρεμπέ

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα τη συνέντευξη του Φάνη Κουρεμπέ στον Άκη Γκάτζιο:

Πού θα σταθεί ο Τσίπρας στην Αργολίδα

Σε Κουτσοπόδι και Αγία Τριάδα θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην υπουργός και τομεάρχης Αγροτικής Πολιτικής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σταύρος Αραχωβίτης και ο πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ Φάνης Κουρεμπές. Παρόντες θα είναι ακόμα ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας και στελέχη του κόμματος στο νομό.

  • «Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα το τελευταίο διάστημα σε αγροτικές περιοχές δείχνει πόσο ψηλά είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ ο αγροτικός τομέας», τονίζει Φάνης Κουρεμπές αναφερόμενος στους λόγους για τους οποίους ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε να έρθει στην Αργολίδα, θέλοντας ουσιαστικά να περάσει μέσα από αυτή την επίσκεψη και το δικό του μήνυμα για τον πρωτογενή τομέα, σε σχέση με την οικονομία και το μέλλον της χώρας.

Τι προβληματίζει τους αγρότες

Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή τους αγρότες του νομού, και όχι μόνο, όπως οι μεγάλες ζημιές από τον πρόσφατο παγετό και το υψηλό ενεργειακό κόστος λόγω των ανατιμήσεων σε καύσιμα και ηλεκτρικά ρεύμα.

Αυτοί άλλωστε είναι και οι λόγοι που τους οδήγησαν σε κινητοποιήσεις με μπλόκα και διαμαρτυρία έξω από τη ΔΕΗ στο Ναύπλιο αύριο το πρωί.

Σχόλια

Exit mobile version