home design 800x400

Συμμαχία εργατών, βιοπαλαιστών αγροτών και επαγγελματιών

Το Συνδικάτο γάλακτος τροφίμων και ποτών Αργολίδας – Κορινθίας στο πλευρό των αγροτών

Το Συνδικάτο γάλακτος τροφίμων και ποτών Αργολίδας – Κορινθίας  χαιρετίζει τις  κινητοποιήσεις και τα μπλόκα  βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων στην περιοχή της Αργολίδας και σε όλη τη χώρα: «Ο αγώνας, τα δίκαια αιτήματά τους, αφορούν την επιβίωσή τους σήμερα!

Την ίδια στιγμή που οι τιμές παραγωγού είναι χαμηλές, τα βασικά είδη διατροφής έχουν γίνει απλησίαστα στα σούπερ μάρκετ για όλους τους εργαζόμενους, οι βιοπαλαιστές αγρότες χρεώνονται ακόμη περισσότερα για να μπορέσουν να παράγουν το προϊόν τους, εξαιτίας της υπέρογκης αύξησης στο κόστος παραγωγής και των τεράστιων ανατιμήσεων στο  ρεύμα, στο πετρέλαιο θέρμανσης και στα καύσιμα μετακίνησης.

Τα οξυμένα προβλήματα, το ασήκωτο βάρος των συνεπειών της ακρίβειας, των αντιλαϊκών πολιτικών των κυβερνήσεων και της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συρρικνώνουν το αγροτικό εισόδημα, διώχνουν από τα χωράφια τους τη φτωχή αγροτιά για όφελος των μεγάλων παραγωγών και των επιχειρηματικών ομίλων.

Οι βιομήχανοι και οι μεγαλέμποροι με εργαλεία τις εκάστοτε κυβερνήσεις, από τη μία τσακίζουν τα εργασιακά δικαιώματα, από την άλλη  καρπώνονται «κοψοχρονιά» την παραγωγή των αγροτοκτηνοτρόφων. Στηρίζουμε τα αιτήματα των βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων,  τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις τους. Δυναμώνουμε ουσιαστικά την συμμαχία εργατών, βιοπαλαιστών αγροτών και επαγγελματιών και μαζικά διεκδικούμε την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας!

Μόνο η δυναμική της Συμμαχίας μας και του δικαίου αγώνα  μπορεί να φέρει αποτελέσματα και κατακτήσεις σήμερα»!

Σχόλια

Exit mobile version