home design 800x400

Τρίπολη: Στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο δρόμος Τρίπολη – Βυτίνα – Αρχαία Ολυμπία

Πιθανή εναλλακτική πρόταση για παράλληλη χάραξη μέσω Μεγαλόπολης

Το πολύπαθο έργο του δρόμου Τρίπολης-Βυτίνας-Αρχαίας Ολυμπίας έρχεται σε εκτός ημερησίας διάταξης συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (ΠΕΣΥΠ) την ερχόμενη Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, στις 4 το απόγευμα, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Όπως δήλωσε στο anagnostis.org ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥ Γιάννης Μαλτέζος, η συνεδρίαση, που ορίστηκε μετά τη συλλογή υπογραφών από μέρος των περιφερειακών συμβούλων, θα είναι ενδιαφέρουσα καθώς θα τεθούν προτάσεις και θα γίνει ανταλλαγή απόψεων για το τι μέλλει γενέσθαι του έργου.

Φωτό: fb/Ιωάννης Μαλτέζος

Στο τραπέζι της συζήτησης αναμένεται να τεθεί, μετά και τις πρόσφατες ανακοινώσεις, και η πρόταση για παράλληλη χάραξη εναλλακτικής πρόσβασης, μέσω Μεγαλόπολης.

«Βρίσκομαι εν αναμονή της γνωστοποίησης της εισήγησης και του εισηγητή προκειμένου να προχωρήσουμε τη συζήτηση», επεσήμανε ο κ. Μαλτέζος.

Να σημειώσουμε ότι, πρόκειται για ένα μείζον έργο, που με συνεχείς παρατάσεις λιμνάζει εδώ και 15 χρόνια καθώς η μελέτη του είχε ανατεθεί στις 2 Μαίου 2007 ενώ  η σύμβαση υπογράφηκε τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου .

Οψόμεθα λοιπόν για το τι ακριβώς θα προκύψει μετά και τη νέα αυτή συνεδρίαση του Περφερειακού Συμβουλίου.

Σχόλια

Exit mobile version