home design

Ναύπλιο: Τι είπε ο Κωστούρος με τους αγρότες

Συνάντηση με την Πρωτοβουλία Αγροτών Αργολίδας είχε ο δήμαρχος Ναυπλιέων

Συνάντηση με την Πρωτοβουλία Αγροτών Αργολίδας είχε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, παρουσία του προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτη Δαμούλου, του μέλους του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Ψυχογυιού, αγροτών και των δημοτικών συμβούλων, Μαρίας Ράλλη, Ναντιας Αναστασίου, Γιώργου Δρούγκα, Αναστάσιου Ζαφείρη, Γιώργου Καχριμάνη, Ευάγγελου Λεβεντογιάννη, Χρήστου Ζέρβα, Παναγιώτη Λέντζου.

Οι αγρότες εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους και παρουσίασαν την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει, με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων να ακούει με μεγάλη προσοχή, κάνοντας τις δικές του προτάσεις για την επίλυση των θεμάτων, όπως είναι η άμεση και δίκαιη αποζημίωση των αγροτών.

Όπως τόνισε ο κ. Κωστούρος, «δεν υπάρχουν δύο πλευρές σε αυτόν τον αγώνα, όταν καταστρέφεται ο αγρότης καταστρεφόμαστε όλοι» και συνέχισε λέγοντας πως θα εισηγηθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο άμεσα ψήφισμα με στοχευμένα και ακριβή αιτήματα αλλά και ουσιαστικές προτάσεις συμπεριλαμβανομένου και του συμπεράσματος που βγήκε από την άκρως εποικοδομητική και ουσιαστική σημερινή συνάντηση, το οποίο και θα σταλεί παντού, δυναμώνοντας την φωνή των αγροτών μας, υποστηρίζοντας μια δίκαιη αποζημίωση.

Η πρωτοβουλία των αγροτών ευχαρίστησε τον Δημήτρη Κωστούρο για την πρόσκληση ώστε να παραθέσουν τα προβλήματα τους μετά την καταστροφή που υπέστησαν από τον παγετό που έπληξε την Αργολίδα καθώς και για το γεγονός ότι δείχνει έμπρακτα την στήριξη του με τον Δήμαρχο να δηλώνει παρών και να προσφέρει την βοήθεια του όπου μπορεί και του ζητηθεί.

Σε συνέχεια όλων αυτών, αύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, θα σταλεί από τον δήμαρχο πρόσκληση προς τους βουλευτές της Αργολίδας, τους δήμαρχους των δήμων της Αργολίδας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και συγκεκριμένα την Αντιπεριφέρεια Αργολίδας, το Επιμελητήριο Αργολίδας, την Ε.Α.Σ.Α., φυσικά με εκπροσώπους των αγροτών και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για μία συνάντηση και συζήτηση την ερχόμενη Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version