home design 800x400

Αργολίδα: Αδιάβατοι χιονισμένοι δρόμοι τη νύχτα (Video, Φωτογραφίες)

Πρωτοφανές φαινόμενο για τα χωριά του Άργους – Περιπολικά επέβλεπαν την ελάχιστη κίνηση

Πρωτοφανές ή μάλλον σπάνιο φαινόμενο αποτελεί η εικόνα που κατέγραψε η κάμερα του anagnostis τη νύχτα που πέρασε. Μέχρι το ξημέρωμα της Τρίτης πολλοί δρόμοι του κάμπου ήταν σκεπασμένοι από το χιόνι, που τους έκανε αδιάβατους και λίγοι ήταν αυτοί που αποφάσισαν να μετακινηθούν.

Και μπορεί οι δύο μεγάλες πόλεις του νομού, το Άργος και το Ναύπλιο να μην «άσπρισαν» ιδιαίτερα από τη χιονόπτωση, όμως λίγα χιλιόμετρα έξω από αυτές χρειάζονταν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Κινηθήκαμε από το Άργος προς το Κουτσοπόδι και μετά στα Φίχτυα, μέχρι τις κατάλευκες Μυκήνες. Το χιόνι είχε σκεπάσει τα πάντα, με τη χιονόπτωση να συνεχίζεται μέχρι τις 3 τα ξημερώματα. Μόνο περιπολικά της αστυνομίας συναντήσαμε στον κόμβο Μαλαχιά, και λίγο έξω από τα Φίχτυα στον παλιό δρόμο προς τα Δερβενάκια, που κινούνταν με πολύ προσοχή επιβλέποντας την ελάχιστη έως μηδενική κίνηση και ήταν σε ετοιμότητα να επέμβουν αν χρειαζόταν. Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα είναι μοναδικές για την περιοχή.

Video

Φωτογραφίες

Τα προβλήματα παρέμειναν μέχρι το πρωί σε πολλούς δρόμους της Αργολίδας και γενικότερα της Πελοποννήσου με την αστυνομία να συστήνει αντιολισθητικές αλυσίδες στα αυτοκίνητα όσων κινούνται σε συγκεκριμένες διαδρομές.

Σχόλια

Exit mobile version