home design

Στο πλευρό του Βασιλόπουλου οι Γιατροί

Με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας καταδικάζει το περιστατικό επίθεσης που καταγράφηκε στο χώρο της Ν.Μ.Ναυπλίου και εκφράζει την αλληλεγγύη του στον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Βασιλόπουλο. Η επίθεση έγινε με αφορμή παρατήρηση που δέχθηκε συνοδός-επισκέπτης στο χώρο του νοσοκομείου, λόγω μη τήρησης των μέτρων ατομικής προστασίας. 

Όπως τονίζει το ΔΣ του συλλόγου: Είναι αδιανόητο να μην τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα που είναι απαραίτητα για την προστασία μας απέναντι στην COVID-19, ειδικά σε χώρους όπως τα νοσοκομεία.

Από την αρχή της πανδημίας, όλοι μαζί και καθένας από εμάς ξεχωριστά, καλούμαστε να διαχειριστούμε μια ασυνήθιστη κατάσταση. Η επικινδυνότητα μιας κατάστασης είναι ανεξάρτητη από το τι εμείς νομίζουμε, πιστεύουμε ή αισθανόμαστε γι’ αυτήν. Η πανδημία του SARS-CoV-2 είναι μια ευκαιρία να συνεισφέρουμε έμπρακτα, να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη, να νοιαστούμε, να σεβαστούμε και να εμπιστευτούμε τον άνθρωπο, την επιστήμη και τους θεσμούς. Η πανδημία είναι ευκαιρία να καταλάβουμε πόσο εύθραυστη, ευάλωτη και πολύτιμη είναι η ζωή.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version