home design

«Μακάρι ο Θεός να μη με πάρει ακόμη μαζί του» – Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του 41χρονου από την Καλαμάτα

Ο άτυχος άνδρας κατέληξε στην ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Καλαμάτας, όπου και νοσηλευόταν διασωληνωμένος.

Τραγωδία στην Καλαμάτα όπου ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό. Ο λόγος για τον 41χρονο Μπάμπη ο οποίος εργαζόταν σε ταβέρνα και είχε αποφασίσει ο ίδιος και η οικογένειά του να μην εμβολιαστούν. Μετά από σκληρή μάχη, αφήνει πίσω τη γυναίκα του και τα τρία τους παιδιά.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο άτυχος άνδρας είχε κάνει μία ανάρτηση στο Facebook λίγες μέρες πριν αφήσει τη τελευταία του πνοή: «Παιδιά μπαίνω για διασωλήνωση σε λίγο. Δεν γίνεται αλλιώς. Τα τρία παιδάκια μου και τη γυναίκα μου σκέφτομαι και την μάνα μου που είναι μέρες διασωληνωμένη και αυτή. Δεν μου ανεβαίνει το οξυγόνο καθόλου. Μόνο με τη μάσκα ανασαίνω. Μην την κουράζετε μόνο παρακαλώ. Σας ευχαριστώ όλους σας και προσευχηθείτε αν θέλετε για εμένα. Σας αγαπώ όλους και μακάρι ο καλός Θεός να μη με πάρει ακόμη μαζί του. Σας αγαπάω όλους! Αμήν Παναγία μου».

«Ήρθε στην κλινική μας στις 7 του μηνός, έμεινε αρκετές μέρες με υψηλά μείγματα οξυγόνου, δυστυχώς, με πλήρη αγωγή και στις 14 δηλαδή μια εβδομάδα μετά διασωληνώθηκε και δυο μέρες αργότερα κατέληξε» δήλωσε στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού o Διευθυντής Γενικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Καλαμάτας.

O καρδιολόγος – εντατικολόγος, Διευθυντής ΜΕΘ Νοσοκομείου Κοζάνης είπε πως πολλοί ανεμβολίαστοι λίγο πριν διασωληνωθούν μετανιώνουν που δεν έκαναν το εμβόλιο: «Έχουμε τραγικές ιστορίες με ανθρώπους που λίγο πριν τη διασωλήνωση το μετανιώνουν και κάποιοι από αυτούς καταλήγουν. Το μετανιώνουν, το βλέπεις και στο βλέμμα τους, το κλάμα, ας πούμε βλέπεις ότι είναι και σκέφτονται και τα παιδιά τους και το τι αφήνουν από πίσω αυτοί οι άνθρωποι».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version