home design

Ναύπλιο: Στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα η ανάπλαση της Αιγίου

Τι διαπίστωσε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος κατά τη σημερινή αυτοψία του στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης στην οδό Αιγίου, στο Ναύπλιο. Ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στο σημείο, επέβλεψε την πορεία τους και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών.

Η ανάπλαση της οδού περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, νέα πεζοδρόμια, δημιουργία ποδηλατοδρόμου και πεζόδρομου, παρεμβάσεις που διευκολύνουν τη διέλευση των ατόμων με αναπηρία, ανάπλαση πρασίνου, νέο φωτισμό και διαγραμμισμένους χώρους στάθμευσης.

Φώτο: Δήμος Ναυπλιέων

Με την υλοποίηση της ανάπλασης η οδός Αιγίου θα αλλάξει ριζικά όψη και θα γίνει μια πιο σύγχρονη και φιλόξενη περιοχή, πόλος έλξης για τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης μας.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων, αφού ολοκλήρωσε την επιτόπια αυτοψία του στα έργα ανάπλασης δήλωσε:

«Μια σημαντική παρέμβαση στην πόλη του Ναυπλίου προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα. Με την ολοκλήρωση της ανάπλασης η Αιγίου θα είναι πιο λειτουργική και σύγχρονη, συμβάλλοντας στην αστική αναβάθμιση ολόκληρης της περιοχής. Η Δημοτική Αρχή δίνει προτεραιότητα και ιδιαίτερη βαρύτητα σε έργα καθημερινότητας, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών. Η προσπάθεια για την αναβάθμιση κάθε γωνιάς του Δήμου μας συνεχίζεται».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version