home design

Κρανίδι: Ο Μανώλης Σκύβαλος στο τιμόνι της Αθλητικής Ένωσης Ερμιονίδας

Νέα μεγάλη πρόκληση για τον Κρητικό προπονητή

Σε συμφωνία με τον Μανώλη Σκύβαλο, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ήρθε χθες η Α.Ε. Ερμιονίδας.

Ο 39χρονος τεχνικός από την Κρήτη έχει πίσω του αξιοσημείωτη πορεία ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής, έχοντας ήδη και παρά το νεαρό της ηλικίας του κατακτήσει τρεις τίτλους αλλά και μια μεγάλη άνοδο.

Φωτό: fb/Παναθλητικός Όμιλος Ατσαλένιου-ΠΟΑ

Ποιος είναι ο νέος προπονητής της Ένωσης Ερμιονίδας

Ο Μανώλης Σκύβαλος γεννήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 1982 στην Ιεράπετρα.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Άγιο Νικόλαο (ΑΟΑΝ), ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στις επαγγελματικές κατηγορίες. Το 2001 ήρθε η μεταγραφή του στον Αθηναϊκό. όπου και έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2003. Ακολούθησαν οι Εθνικός Αστέρας, Πιερικός , Αχαρναϊκός, Εθνικός Πειραιώς και ο Αίας Σαλαμίνας, ενώ έχει παίξει και σε ομάδες της Κύπρου (Ονήσιλος, Αγία Νάπα). Ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική καριέρα του στην ιδιαίτερη πατρίδα του , στην Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Ως προπονητής έχει εργαστεί σε δυο ΠΑΕ, με τα «χρώματα» του Πλατανιά (προπονητής στην Κ20 το 2017-18) και του ΠΑΣ Λαμίας (βοηθός προπονητή του Γιώργου Πετράκη). Έχει κατακτήσει ως πρώτος προπονητής τρεις τίτλους και μία άνοδο στην Super League 2.

Από τον Απρίλιο του 2021 ο Λασηθιώτης τεχνικός συνέχισε στον Ηρόδοτο το επιτυχημένο έργο του Ανδρέα Ξυδάκη, και οδήγησε την ομάδα της Αλικαρνασσού τόσο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική κατηγορία, όσο και στην πολυπόθητη άνοδο στα σαλόνια της Super League 2.

Την πρώτη του χρονιά ως προπονητής του ΠΟΑ (Ατσαλένιος) την περίοδο 2018-19, o Μανώλης Σκύβαλος κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣ Ηρακλείου και τη δεύτερη σεζόν πανηγύρισε το Σούπερ Καπ (2019-20). Τη δεύτερη χρονιά με τον ΠΟΑ (2019-20) κατάφερε να φτάσει ξανά μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Ηρακλείου, αλλά νικητής αναδείχθηκε μέσω κλήρωσης ο ΠΑΝΟΜ, λόγω της διακοπής των αγωνιστικών δραστηριοτήτων για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Τη σεζόν 2020-21 ξεκίνησε στο προπονητικό τιμ του ΠΑΣ Λαμίας στη Super League 1, ως άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Πετράκη. Επέστρεψε, τελικά, μέσα στη σεζόν στην Κρήτη για να βοηθήσει τον Ηρόδοτο να κατακτήσει το πρωτάθλημα στον 10ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και την άνοδο στην Super League 2, μέσω της 2ης θέσης στα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών, αφήνοντας εκτός Πανιώνιο, Θύελλα Ραφήνας και Ζάκυνθο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version