home design 800x400

Παρέδωσαν χρήματα για τους απόρους στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Άργους

Μικροί μαθητές της Γ΄ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου με μεγαλείο ψυχής

Οι μαθητές της  Γ΄  τάξης του 6ου  Δημοτικού Σχολείου Άργους, συγκέντρωσαν χρήματα τα οποία παρέδωσαν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Περιφερειακό Τμήμα Άργους,  για να  ενισχυθούν τα πακέτα αγάπης τα οποία τέτοια εποχή μοιράζει ο Ερυθρός Σταυρός σε  οικογένειες της πόλης του Άργους με σοβαρές οικονομικές δυσκολίες. 

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Περιφερειακού Τμήματος Άργους και Εθελοντές υποδέχθηκαν τους μικρούς μαθητές στα γραφεία του Τμήματος  Βασ. Σοφίας 2 και αφού τηρήθηκαν τα μέτρα ατομικής προστασίας για τον έλεγχο διασποράς του ιού SARS-COV-2  ενημερώθηκαν για το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τον Eθελοντισμό.

Οι Εθελοντές παρέλαβαν με συγκίνηση  τα χρήματα, εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους και συνεχάρησαν τόσο τους μαθητές για την ευαισθησία τους, όσο και τις δασκάλες τους, που προέτρεψαν και υποστήριξαν τα  παιδιά να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση και να αισθανθούν τη χαρά της προσφοράς. Πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, μία πολύτιμη στάση ζωής προς τον συνάνθρωπο και ιδιαίτερα στον πάσχοντα συνάνθρωπο .

Σχόλια

Exit mobile version