home design

Στο πλευρό των κρατουμένων σε Ναύπλιο και Τίρυνθα ο Παναγιώτης Νίκας

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου επισκέφθηκε τις φυλακές Ναυπλίου, Τίρυνθας και Τρίπολης. Μοίρασε βιβλία, γλυκά και διάφορα είδη ατομικής υγιεινής

Επισκέψεις στα σωφρονιστικά καταστήματα Ναυπλίου και Τίρυνθας πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου.

Ο περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο και τους θεματικούς ομολόγους του Δημήτρη Σχοινοχωρίτη και Γιάννη Μαντζούνη, είχε συναντήσεις με την διοίκηση στις φυλακές της Αργολίδας, τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ενώ απευθύνθηκε και στους κρατουμένους, προς τους οποίους διένειμε γλυκά, βιβλία αλλά και διάφορα είδη ατομικής υγιεινής.

Την προηγούμενη εβδομάδα, εξ άλλου, ο Π. Νίκας είχε πραγματοποιήσει ανάλογη επίσκεψη στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης, στο οποίο κρατούνται, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Πέτρος Φιλιππίδης, ως υπόδικοι για σεξουαλικά εγκλήματα.

Ο περιφερειάρχης, δήλωσε προς τις διοικήσεις των τριών καταστημάτων ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει όσον αφορά στις υποδομές τους, αλλά και σε δράσεις σχετικές με τους κρατουμένους που αφορούν στον πολιτισμό και την παιδεία.

Την ερχόμενη εβδομάδα, ο Π. Νίκας προγραμματίζει επισκέψεις στην δομή μεταναστών, στην Κόρινθο, καθώς και σε προνοιακά ιδρύματα στη Λακωνία και τη Μεσσηνία.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version