home design 800x400

Το προσκύνημα στην «φάτνη» της ΤΕΡΝΑ

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Άργους-Μυκηνών Νίκος Κοντός και Γιάννης Λυκοσκούφης ζητούν την απομάκρυνση του Καμπόσου

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Το προσκύνημα στην «φάτνη» της ΤΕΡΝΑ

Με επιστολή τους στα ΜΜΕ του νομού, οι ανεξαρτοποιημένοι δημοτικοί Σύμβουλοι, Νίκος Κοντός και Γιάννης Λυκοσκούφης βάζουν φωτιά στην διαχείριση απορριμμάτων και καταγγέλλουν την όλο και αυξανόμενη τιμή των Δημοτικών Τελών που τείνουν να είναι τα υψηλότερα στην χώρα. Συγκεκριμένα οι δύο σύμβουλοι αναφέρουν:

«Η απάντηση οποιουδήποτε πολίτη του Δήμου Άργους-Μυκηνών στην ερώτηση: «Ποιος ήταν ο μεγαλύτερος πολέμιος του σχεδίου διαχείρισης των απορριμμάτων από τη ΤΕΡΝΑ Α.Ε.;» είναι μία: ο «ηγέτης», ο «άριστος», ο δήμαρχος, ο Δημήτρης Καμπόσος!!!

Η εναντίωση του δημάρχου Καμπόσου στο σχεδιασμό της ΤΕΡΝΑ και οι υποσχέσεις του για το Μυθολογικό Πάρκο με τις 7.000 θέσεις εργασίας αποτέλεσαν την αιχμή της προεκλογικής του ρητορικής.

Αυτά μέχρι χθες!

Γιατί; τι άλλαξε;

Ο «αγωνιστής» δήμαρχος, ο «ασυμβίβαστος μαχητής» υπέκυψε!

Αποδέχθηκε πλήρως τη διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου Άργους-Μυκηνών από την ΤΕΡΝΑ!!! Σε αυτό τον ανάγκασαν να συρθεί (χωρίς ντροπή) οι πολιτικοί του «φίλοι», η «οικογένεια» του!!!

Και γιατί να μας απασχολήσει η πολλοστή μεταστροφή του δημάρχου και οι «οικογενειακές» υποθέσεις της κυβερνητικής παράταξης;

Δεν θα μας απασχολούσε καθόλου, αν αυτή η κωλοτούμπα του Δημάρχου, των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας του ΔΣ αλλά και των παρακολουθημάτων της, δεν επέφερε σημαντικότατη αύξηση των ήδη υψηλών δημοτικών τελών στο Δήμο Άργους-Μυκηνών.

Αύξηση που μεσοσταθμικά φθάνει το 44%.

Η χρέωση από 2,05€ ανά τετραγωνικό μέτρο για τις κατοικίες, μετά την προχθεσινή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου διαμορφώνεται στα 2,95€ ανά τετραγωνικό μέτρο. Ίσως τα υψηλότερα δημοτικά τέλη στην Ελλάδα!!! (ενδεικτικά η Εκάλη έχει 1,80€/τ.μ., ο Δήμος Επιδαύρου 1,95€/τ.μ.)

Επιπροσθέτως, από το 2016, ο Δήμος Άργους-Μυκηνών, έχει ξοδέψει πλέον των 2 εκατομμυρίων ευρώ για ένα σχέδιο ενδιάμεσης διαχείρισης απορριμμάτων, το οποίο έπρεπε να λειτουργήσει από την 01-01-2017, και δεν λειτούργησε ποτέ!!! Έχει καταντήσει «γεφύρι της Άρτας»!!! Τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για αυτό το σχέδιο ήταν από επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών (χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων) αλλά και από δανειοδότηση του Δήμου κατά 850.000ευρώ περίπου. Τα αυξημένα δημοτικά τέλη, που θα κληθούν οι δημότες να πληρώσουν, θα περιλαμβάνουν και τις τοκοχρεωλυτικές δόσεις του παραπάνω δανείου.

Η μόνιμη επωδός του δημάρχου είναι ότι : «Τα δημοτικά τέλη είναι ανταποδοτικά, και ότι η αύξηση είναι αναγκαία για να βγουν τα έξοδα διαφορετικά δεν θα έχουμε φωτισμό και δεν θα μαζευτούν τα σκουπίδια». Το ερώτημα που τίθεται είναι: στους υπόλοιπους δήμους δεν έχουν φωτισμό; Δεν μαζεύουν τα σκουπίδια; Πως τα καταφέρνουν με πολύ χαμηλότερα δημοτικά τέλη;

Η απάντηση κύριε δήμαρχε είναι μία:

Αν δεν μπορεί φύγετε!

Αν δεν μπορείτε παραιτηθείτε!!!

Μετά από αυτά, η απάντηση οποιουδήποτε πολίτη του Δήμου Άργους-Μυκηνών στην ερώτηση: «Ποιος είναι τσάμπα μάγκας» είναι και πάλι μία…..ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ._

Υ.Γ.: Ο δήμαρχος πανηγυρίζει για την «τεράστια νίκη», την παραμονή της Εφορείας στην πόλη του Άργους για ένα ακόμα έτος!!!»

Σχόλια

Exit mobile version