Home design

Τι ζητά ο Κουτσογιάννης από τον Ανδρουλάκη

«Ο νέος Πρόεδρος έχει πλέον την ευθύνη της επόμενης μέρας για να επιστρέψει η Δημοκρατική παράταξη ως Κίνημα εξουσίας».

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

1 σχόλιο στο Τι ζητά ο Κουτσογιάννης από τον Ανδρουλάκη

Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη απευθύνει ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας του Κινήματος Αλλαγής Λεωνίδας Κουτσογιάννης. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Η ενότητα ως πολιτική παρακαταθήκη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, δρομολογήθηκε στην πράξη με την προσέλευση στις κάλπες των 270.000 ψηφοφόρων.

Η προοδευτική ταυτότητα για να κάνουμε την παράταξη ελκυστική έχει πολλές ακόμη κρίσιμες πολιτικές «διαδρομές» στις οποίες οφείλουμε, απέναντι στην χώρα συνολικά, στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ & στους πολίτες που μας εμπιστεύονται, να είμαστε ενωμένοι για να είμαστε χρήσιμοι ως ισχυροί.

Ευχαριστούμε όλους τους υποψηφίους για τον πολιτικό πολιτισμό και την συνεισφορά τους στο γιορτινό κλίμα και την μαζικότητα της εκλογικής διαδικασίας.

Συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη για την χωρίς αμφισβήτηση νίκη του & στον Γιώργο Παπανδρέου για την ευγενική παραδοχή του αποτελέσματος.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών για την εθελοντική υποστήριξή τους στις ομολογουμένως πολύωρες & διαδραστικές διαδικασίες μας καθώς επίσης τους Δημάρχους των 4 επαρχιών για την παραχώρηση των δομών-αιθουσών διεξαγωγής των ψηφοφοριών!

Ο νέος Πρόεδρος έχει πλέον την ευθύνη της επόμενης μέρας για να επιστρέψει η Δημοκρατική παράταξη ως Κίνημα εξουσίας, μέσα από συνθέσεις και με ένα σύγχρονο πρόγραμμα που απαντά στα κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν τις Ελληνίδες, τους Έλληνες και την χώρα.

Σε ότι με αφορά, στην πράξη θα είμαι μέρος της ενότητας αυτής, όπως πορεύτηκα έως σήμερα. Στην πρώτη γραμμή…»

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Πρώτ’απ’όλα συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον γνήσιο, πηγαίο πολιτικό πολιτισμό του να χαιρετήσει αμέσως τον Νίκο Ανδρουλάκη.
    Το ίδιο ισχύει και για τον ανθυποψήφιο Γιώργο Παπανδρέου, που τον τιμά η άμεση αναγνώριση της μεγάλης σημασίας του σημερινού εκλογικού αποτελέσματος και στοχεύει κι αυτός στην αξιοποίησή του για εξωστρέφεια και ανασύνθεση του χώρου της ελληνικής κεντραριστεράς με νέο πρόεδρο τον Νίκο Ανδρουλάκη.
    Δίνουμε όλοι μας τις δυνάμεις μας έτσι και ο ΓΑΠ για μια πολιτική διεύρυνση ουσίας με τις διεθνείς του διασυνδέσεις και μεγάλη εμπειρία.
    Θέλουμε επιτέλους μια σύγχρονη, πλειοψηφική Δημοκρατική Παράταξη που να βλέπει και να ετοιμάζει ένα καλύτερο μέλλον, μέσα στον κόσμο σε εξέλιξη, μακριά από τις συντηρητικές και φοβικές αντιδράσεις στη γνώση και καινοτομία, στην διατήρηση ιεραρχιών ανατολίτικης δεισιδαιμονίας και αυταρχισμού.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να ξανακαβαλήσουν το καλάμι της κομματικής εξουσίας καρεκλοκένταυροι του παρελθόντος για να ελέγχουν τοπικά και τομεακά τον δημόσιο βίο με αδιαφάνεια κατά τα γούστα τους!

Exit mobile version