home design

Τι έλεγε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο anagnostis.org πριν 4 χρόνια για το μέλλον του κεντροαριστερού χώρου

«Mόνη λύση η ενοποίηση κάτω από ένα πρόγραμμα, και όσοι το υπονομεύουν είναι μοιραίοι και ασυγχώρητοι», επέμενε ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Πού πατάει πολιτικά ο Νίκος Ανδρουλάκης και τι βλέπει να γίνεται με το χώρο στον οποίο ανήκει; Ο τότε ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πλέον νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής είχε δώσει συνέντευξη στο anagnostis.org και τον Άκη Γκάτζιο την άνοιξη του 2017, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και είχε ξεκαθαρίσει τη θέση του σε ότι αφορά το μέλλον του κεντροαριστερού χώρου στην Ελλάδα. Ο Κρητικός πολιτικός ήταν κατηγορηματικός ότι μόνη λύση είναι η ενοποίηση κάτω από ένα πρόγραμμα, και όσοι το υπονομεύουν είναι μοιραίοι και ασυγχώρητοι.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφερόμενος στα φαινόμενα αντιευρωπαϊσμού τα οποία, όπως επισήμανε, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με πολιτικές περισσότερης αλληλεγγύης και ενοποίησης.

Παραδέχτηκε επίσης ότι υπάρχει ελλιπής έλεγχος στις αυτοκινητοβιομηχανίες με αποτέλεσμα ο καταναλωτής να μένει απροστάτευτος.

Σε ότι αφορά το τότε κλείσιμο της αξιολόγησης ο κ. Ανδρουλάκης είχε σταθεί στην αδυναμία υλοποίησης των συμφωνηθέντων, αλλά και στην ευθύνη των δανειστών. Παράλληλα είχε εκφράσει το φόβο του ότι οι καθυστερήσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα 4ο μνημόνιο αντί για επιστροφή στις αγορές.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη σχετική συνέντευξη:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version