home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ποια θέματα έθεσε ο Μπίμπας στον Αμυρά για λογαριασμό του Δήμου Ερμιονίδας

Ο Υφυπουργός αφού άκουσε τον καθένα από τους συμμετέχοντες στην συζήτηση έδωσε απαντήσεις και προσδιόρισε μελλοντικές συνεργασίες
Αμυράς Αργολίδα (1)

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου ο Υφυπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς επισκέφθηκε την Αργολίδα, έπειτα από πρόσκληση του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανού.

Ο Υφυπουργός αφού επισκέφτηκε υπηρεσίες και σημεία σχετικά με τον τομέα ευθύνης του, συναντήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αργολίδας με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το περιβάλλον, την ενεργεία κ.α.

Αμυράς Αργολίδα (2)
Φώτο: Δήμος Ερμιονίδας

Στην συνάντηση το Δήμο Ερμιονίδας εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αριστείδης Μπίμπας ο οποίος έθεσε στον Υφυπουργό θέματα σχετικά με την ενεργειακή κρίση, την κλιματική αλλαγή και τους δασικούς χάρτες.

Ο Υφυπουργός αφού άκουσε ξεχωριστά τον καθένα από τους συμμετέχοντες στην συζήτηση έδωσε απαντήσεις, προσδιόρισε μελλοντικές συνεργασίες και παρουσίασε τις προτάσεις του Υπουργείου για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει έπειτα από την ανάρτηση των δασικών χαρτών.

Τέλος αναφέρθηκε στο σχέδιο δράσης για την προστασία και ανάδειξη των υδροβιοτόπων, τον λιμνοθαλασσών και των natura περιοχών της Αργολίδας.

Αμυράς Αργολίδα (3)
Φώτο: Δήμος Ερμιονίδας

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis