Home design

Νεκρός στις φυλακές Ναυπλίου ο Ρουμάνος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Μόνικα στην Κυπαρισσία

Θρίλερ με το θάνατο του 39χρονου, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του το μεσημέρι της Κυριακής.

Τραγικό τέλος είχε ο Ρουμάνος, ο οποίος φέρεται πως είχε σκοτώσει και είχε τσιμεντώσει τη σύντροφό του στην αυλή του σπιτιού, όπου έμεναν στην Κυπαρισσία. Σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του, με τις συνθήκες του θανάτου του να παραμένουν άγνωστες.

Σύμφωνα με το Star, έβαλε σήμερα το πρωί τέλος στη ζωή του μέσα στο κελί που κρατείται στις φυλακές Ναυπλίου. Ωστόσο αυτό μένει να διερευνηθεί από τις αρχές, αν δηλαδή πρόκειται όντως για αυτοκτονία ή όχι.

O 39χρονος Ρουμάνος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος ως βασικός ύποπτος για την δολοφονία της συντρόφου του Μόνικα Γκιούς. Ο ίδιος ισχυριζόταν πως είναι αθώος για το έγκλημα για το οποίο κατηγορούταν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα ο κρατούμενος των φυλακών Ναυπλίου βρέθηκε στις 12.30 απαγχονισμένος εντός του κελιού του.

Ο 39χρονος είχε συλληφθεί για την ανθρωποκτονία της συντρόφου του, η οποία αρχικά είχε δηλωθεί ως εξαφάνιση από την ξαδέρφη της στις 24/05/21 και το πτώμα της ανευρέθηκε 01/09/21 από τον ιδιοκτήτη της οικίας όπου διέμεναν στον προαύλιο χώρο της, καλυμμένο με τσιμέντο.

Ο Ρουμάνος είχε διαφύγει στην Ολλανδία, όμως συνελήφθη στο αεροδρόμιο πριν μερικές εβδομάδες και εκδόθηκε στην Ελλάδα, όπου οδηγήθηκε στις φυλακές για να δικαστεί για το φρικαλέο έγκλημα.

Σχόλια

Exit mobile version