home design 800x400

Ανδρέας Πουλάς: Το ΠΑΣΟΚ έχει βάθος και ρίζες στη συνείδηση του λαού

Το σχόλιο του βουλευτή Αργολίδας του Κινήματος Αλλαγής για την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη.

Με μία φωτογραφία από τα γραφεία του κόμματος με το έμβλημα του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής Αργολίδας του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Πουλάς, σχολιάζει τα τελικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ που ανέδειξαν πρόεδρο το Νίκο Ανδρουλάκη με ποσοστό γύρω στο 68%, έναντι του αντιπάλου του Γιώργου Παπανδρέου.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει:

«Σήμερα το Κίνημα Αλλαγής κάνει μία νέα αρχή.

Το μέγεθος της συμμετοχής, η προσοχή της κοινής γνώμης και η αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για τα τεκταινόμενα στον χώρο μας, αποδεικνύουν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει βάθος και ρίζες στη συνείδηση του λαού και ρόλο στο πολιτικό μέλλον του τόπου.

Έχουμε χρέος πρώτα από όλα, να ευχαριστήσουμε τους πολίτες που συμμετείχαν στην δημοκρατική διαδικασία της εκλογής προέδρου και έδωσαν το στίγμα της αγωνίας τους για το μέλλον της δημοκρατικής παράταξης, αλλά και έδειξαν την διάθεσή τους να συμμετέχουν στη διαμόρφωση των εξελίξεων, επιλέγοντας το νέο Πρόεδρο από τα άξια στελέχη που έθεσαν υποψηφιότητα.

Αυτόν τον κόσμο πρέπει να τον κρατήσουμε, να τον ακούσουμε και να τον εκφράσουμε, γιατί έχει από όλους μας υψηλές προσδοκίες και μεγάλες απαιτήσεις.

Είμαστε όλοι εδώ, έτοιμοι, αποφασισμένοι και έμπειροι πια, με νέο Πρόεδρο, τον Νίκο Ανδρουλάκη, που αναδείχθηκε από τους πολίτες με δημοκρατικές διαδικασίες, για να κάνουμε πραγματικότητα αυτόν τον μεγάλο στόχο».

Σχόλια

Exit mobile version