home design

Πελοπόννησος: 100.000 ευρώ σε οδοιπορικά ομάδων για εθνικά πρωταθλήματα

Ο Νίκας έκανε δεκτή την εισήγηση Μαντζούνη και οι ομάδες θα πάρουν τα χρήματα εντός του 2021

Περισσότερα από 100.000,00 ευρώ θα διανεμηθούν στις ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ κλπ στην Πελοπόννησο, ώστε να μπορούν να πληρώνουν τα έξοδα μετακίνησης για να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα.

Η εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαντζούνη έγινε δεκτή και υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, ώστε να μπορέσουν οι ομάδες να εισπράξουν την επιχορήγηση εντός του 2021 και να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Δηλώσεις

Είναι γεγονός ότι αντιμετώπιζαν τεράστια προβλήματα πολλές ομάδες σε όλη την περιφέρεια, αφού δεν υπήρχαν τα απαραίτητα χρήματα για να μετακινηθούν.

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη επιχορήγηση που δίδεται σε αυτές τις ομάδες και σύμφωνα με τη δέσμευση του Παναγιώτη Νίκα προς τον Γιάννη Μαντζούνη ενώπιον των δημοσιογράφων, θα συνεχιστεί η υποστήριξη των ομάδων με τις απαραίτητες χρηματοδοτήσεις.

ΦΩΤΟ: anagnostis

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη έγινε αντιστοίχιση στους νομούς και σε όλους τους ομίλους.

Επιπλέον όπως τονίζει ο Π. Νίκας διατίθενται και 250.000,00 ευρώ για διανομή αθλητικών ειδών στους τέσσερις νομούς, πλην Μεσσηνίας για την οποία υπάρχει ήδη σε ισχύ παλιό πρόγραμμα για προμήθεια αθλητικών ειδών.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version