home design

Ναύπλιο: Φιλόδοξο το πρόγραμμα του ΔΟΠΠΑΤ για το 2022

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός για του χρόνου - Ποιοι είναι οι στόχοι του Οργανισμού, όπως τους διατυπώνει η πρόεδρος Μαρία Ράλλη.

Σε ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός για το έτος 2022.

Όπως ανέφερε η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη:

«Με συντονισμένη συνεργασία των υπηρεσιών του ΔΟΠΠΑΤ, του Δήμου, της Διοίκησης, των μελών του Δ.Σ. και των ομάδων εργασίας θέσαμε τους στόχους, που αποτυπώνονται στον προϋπολογισμό του 2022 ,με απόλυτη διαφάνεια και σεβασμό στη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, που έχει προκαλέσει η πανδημία και σε συνέχεια του πολύπλευρου έργου, που επιτελείται κατά κοινή ομολογία, τέθηκαν μεταξύ άλλων οι κύριοι στόχοι, όπως : Ο εμπλουτισμός των πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων (εν όψη και του λαμπρού επετειακού έτους 2022 για την πόλη μας) , η περαιτέρω αναβάθμιση και δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων , η αναβάθμιση του θεάτρου , η επανασύσταση της Δημοτικής Πινακοθήκης , η δημιουργία Μουσείου “Καραγκιόζη” , η ολοκλήρωση φωτογράφισης , μεταγραφής και έκδοσης της β’ γραφής του χειρόγραφου της “Ναυπλίας” του Μιχαήλ Λαμπρυνίδη, η ενίσχυση των δράσεων και παρεμβάσεων για το περιβάλλον κλπ.

Από τη θέση της προέδρου θα ήθελα και δημόσια να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους για την συνεργασία , αλλά ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στο προσωπικό του ΔΟΠΠΑΤ για την καθημερινή τους συνέπεια και αποτελεσματικότητα . Οι συνεργασίες και οι συνέργειες είναι η δύναμη μας για να κατακτήσουμε όλο και περισσότερους στόχους και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των καιρών και της κοινωνίας. Η συμμετοχή όλων σας μας ενθαρρύνει και αποτελεί την κινητήρια δύναμη για δουλειά».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version