home design 800x400

Παύλος Χρηστίδης από το Ναύπλιο: Έχει σημασία να θυμάσαι από που ξεκίνησες

Ο υποψήφιος για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ ξεκαθάρισε ότι κοιτάει καθαρά το μέλλον.

«Έχει σημασία να θυμάσαι από που ξεκίνησες» ανέφερε ο Παύλος Χρηστίδης κατά την τελευταία ομιλία του στο πριν από τις κάλπες της Κυριακής. Γι’ αυτό άλλωστε επέλεξε τον τόπο καταγωγής του, το Ναύπλιο.

Πριν ξεκινήσει η ομιλία τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ο υποψήφιος για την αρχηγία της Δημοκρατικής Παράταξης, του Κινήματος Αλλαγής, ιδιαίτερα συγκινημένος μίλησε σε μέλη και φίλους της παράταξής του, στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

«Ήρθε η ώρα που άνθρωποι οι οποίοι είχαν παραμεριστεί και ζουν άνισα, και αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα να διεκδικήσουν τα όνειρα τους», τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Προσπάθησα να βάλω στη δημόσια ατζέντα πολλά θέματα, όπως τον αγώνα που έκαναν οι καθαρίστριες στο Ναύπλιο, τον αγώνα των δικηγόρων που πήγαν πίσω λόγω της κρίσης και τον αγώνα των αγροτών στα χωράφια τους».

Ο υποψήφιος για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ ξεκαθάρισε ότι κοιτάει καθαρά το μέλλον «που ανήκει στην αυτόνομη και θαρραλέα σοσιαλδημοκρατία που παρόλο που κάποιοι λοιδορούσαν και φάνηκε χρήσιμη την περίοδο της πανδημίας, που αναγνώρισαν τη σημασία του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

Τέλος κάλεσε τον κόσμο να μην διστάσει να πάει την Κυριακή στις κάλπες και με την ψήφο του να εκλέξει το νέο αρχηγό. Ο ίδιος δήλωσε παρών.

Σχόλια

Exit mobile version