home design

Ημέρες καριέρας για μελλοντικούς Γραμματείς στο ΔΙΕΚ Άργους

Εκδήλωση γνωριμίας εργοδοτών με σπουδαστές για υλοποίηση πρακτικής άσκησης.

Το Δ.ΙΕΚ Άργους υλοποιεί στο Α’ και Γ’ εξάμηνο σπουδών την ειδικότητα «Γραμματέας Ανώτερων και Ανώτατων Στελεχών». Οι σπουδάστριες του Γ΄ εξαμήνου έχουν δυνατότητα να εκκινήσουν την πρακτική τους άσκηση και να ενταχθούν προοδευτικά στην αγορά εργασίας.

 Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών του ΔΙΕΚ και των εκπαιδευτριών του τμήματος κ. Κωτσιοπούλου και Τσάκωνα, προσκαλούνται τα μέλη επαγγελματικών φορέων να συμμετάσχουν στην εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» με σκοπό τη γνωριμία των εργοδοτών με τους/τις σπουδαστές/στριες του τμήματος και να διερευνήσουν, μέσω συνεντεύξεων, τη δυνατότητα υλοποίησης πρακτικής άσκησης.

Οι ημέρες καριέρας θα υλοποιηθούν στο Δ.ΙΕΚ Άργους την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, από τις 3μμ έως τις 7μμ.

Όποιος ιδιώτης επαγγελματίας ή εκπρόσωπος νομικού προσώπου δηλώσει τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μπορεί να προσέλθει στο Δ.ΙΕΚ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να λάβει συνέντευξη από περισσότερα του ενός άτομα και να διερευνήσει τη δυνατότητα υλοποίησης πρακτικής άσκησης.

Όσοι /ες προσέλθουν, θα πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή διαγνωστικού ελέγχου το πολύ 48 ωρών, με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τα μέλη των επαγγελματικών φορέων θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην ακόλουθη λίστα εκδήλωσης ενδιαφέροντος: https://forms.gle/tKZs3TwcJnLDm45J9.

Το Δ.ΙΕΚ. Άργους ευχαριστεί για τη συνεργασία τούς:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version