home design

Καλαμάτα: Στέγη για τα Παιδικά Χωριά SOS διαθέτει ο δήμος

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος θα αναπτύξουν εκεί δράσεις του Κέντρου Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Καλαμάτας, καθώς και δραστηριότητες γνωσιακής υποστήριξης και ομάδων παιδιών

Σε ένα νέο, φιλόξενο χώρο στην καρδιά της Καλαμάτας, αναμένεται να εγκατασταθούν οι δράσεις του Κέντρου Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Καλαμάτας των Παιδικών Χωριών SOS. Πρόκειται για ακίνητο του Δήμου, που έχει παραχωρηθεί στα Παιδικά Χωριά SOS χωρίς αντάλλαγμα και για χρονικό διάστημα 20 ετών και το οποίο βρίσκεται στην πάροδο της οδού Αναγνωσταρά (στοά Λόντου). Στο εν λόγω κτήριο στεγάζονταν παλαιότερα οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Παιδείας.

Το ανακαινισμένο κτήριο επισκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο, όπου και είχε ενημέρωση από τις υπεύθυνες της Δομής.

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος θα αναπτύξουν εκεί δράσεις του Κέντρου Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Καλαμάτας, καθώς και δραστηριότητες γνωσιακής υποστήριξης και ομάδων παιδιών, με σκοπό τη στήριξη του παιδιού και της οικογένειας. Άλλωστε, η πρόληψη σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή είναι καίριος παράγοντας, ώστε τα παιδιά να μεγαλώνουν στο βιολογικό τους περιβάλλον και να αποτρέπεται η διάλυση της οικογένειας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version