home design 800x400

Αργολίδα: Ψάχνουν νέα στέγη για τις διευθύνσεις Α/θμιας και Β/Θμιας Εκπαίδευσης

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αναζητά να μισθώσει κτήριο στο Ναύπλιο.

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρεια Πελοποννήσου προκηρύσσει τη διενέργεια μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου ή ακινήτων στη Δημοτική Ενότητα Ναυπλίου για τη στέγαση των Διευθύνσεων Α/θμιας και Β/Θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας.

Οι έγγραφες προσφορές εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα κατατίθενται εντός σφραγισμένων φακέλων, στο Τμήμα Γραμματείας της Δ/νσης Διοικητικού Οικονομικού της Π.Ε. Αργολίδας (ταχ. δ/νση: Παρ.οδός Ναύπλίου-Ν.Κίου, Ναύπλιο ΤΚ 21100) εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της περίληψης διακήρύξης, ήτοι μέχρι την 17/12/2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00.

Κάθε προσφορά είναι δεσμευτική για τον εκάστοτε μειοδότη επί 180 μέρες από τη διεξαγωγή της δημοπρασίας.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί ενώπιον της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε ημέρα και ώρα που θα καθοριστεί από την ίδια, με αποστολή προσκλήσεως στους ιδιοκτήτες των οποίων τα ακίνητα θα κριθούν κατάλληλα από την επιτροπή ελέγχου καταλληλόλητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων της Διακήρυξης στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας (www.ppel.gov.gr) και περισσότερες πληροφορίες κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τα γραφεία τον Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού ή τηλεφωνικά (κα. Μάντζαρη Ελένη: 2752360398).

Σχόλια

Exit mobile version