home design

Αχαΐα: Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού στα ορεινά χωριά για το πολυπόθητο τείχος ανοσίας

Επιθυμία της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ είναι η σταδιακή ανέγερση τοίχους ανοσίας για τους κατοίκους των επαρχιακών περιοχών

Η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού της 6ης ΥΠΕ συνεχίζει αδιάλειπτα τη δράση της στην αχαϊκή ύπαιθρο. Η εμβολιαστική διαδικασία με τη συνδρομή της Κινητής Μονάδας φαίνεται ότι αποκτά όλο και περισσότερη αποδοχή από τον γενικό πληθυσμό, που κατοικεί στα χωριά της Αχαΐας και Ηλείας, με αποτέλεσμα να κλιμακώνεται η αύξηση των εμβολιασμών.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται ως εξής:
-σήμερα Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στη Δίβρη Ηλείας

-την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στη Δάφνη Καλαβρύτων (κατά τις ώρες 9:30 με 11:30) και στο Πάος Καλαβρύτων (κατά τις ώρες 12:00 με 13:00)

-την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στα Τριπόταμα Αχαΐας

Συνεργάτες στο πρόγραμμα της επιτόπιας εμβολιαστικής παρέμβασης είναι τα Κέντρα Υγείας, που διαθέτουν το ιατρικό προσωπικό τους. Η εμβολιαστική κάλυψη γίνεται μόνο με το εμβόλιο της Pfizer και οι πολίτες μπορούν να υποβληθούν είτε στην α δόση είτε στη β δόση ή στη γ δόση.

Επιθυμία της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ είναι η σταδιακή ανέγερση τοίχους ανοσίας για τους κατοίκους των επαρχιακών περιοχών. Με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί η διασπορά της νόσου, θα αποφευχθεί η συσσώρευση ασθενών στις νοσηλευτικές μονάδες και θα διασφαλιστεί η υγεία των κατοίκων της υπαίθρου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version