home design 800x400

Χρήστος Ουλής: Γιατί αποφάσισα να είμαι μαζί με τον Νίκο Ανδρουλάκη

Τι αναφέρει ο Τέως Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αργολίδας.

Τη στήριξή του στο Νίκο Ανδρουλάκη ανακοίνωσε ο τέως Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αργολίδας Χρήστος Ουλής, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει:

«Είμαι ένας από αυτούς που πιστεύουν πως οι γενιές του 1 1 4, του πολυτεχνείου, της αλλαγής και των εκσυγχρονιστικών οραμάτων ολοκλήρωσαν τον πολιτικό τους κύκλο, αφήνοντας το θετικό και αρνητικό αποτύπωμα στον ιστορικό κριτή.

Ο νέος ρόλος που πρέπει να αναλάβουν είναι συμβουλευτικός και παρεμβατικός σε ότι αφορά την ενότητα του χώρου και τα ιδεολογικά προτάγματα που κινδυνεύουν από τις απαιτήσεις των ζοφερών καιρών που βιώνουμε, καθώς και γιατί έχουμε στα αριστερά μας έναν άκρατο λαϊκισμό και στα δεξιά μας μια ακροδεξιά αντίληψη καλυμμένη με πρακτικές δήθεν εκσυγχρονισμού.

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να παραδώσουμε τη σκυτάλη στη Νέα Γενιά.

Στη γενιά της γνώσης και της καινοτομίας , αλλά και της γενιάς της μετανάστευσης της μαύρης εργασίας και της αβεβαιότητας.

Οι εκλογές για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ στις 5/12 είναι εκλογές για το αύριο του ΚΙΝΑΛ και το μέλλον του προοδευτισμού και της Σοσιαλδημοκρατίας.

Ψηφίζουμε για την επόμενη μέρα αυτής της παράταξης και αυτόν που θα την επαναφέρει στο προσκήνιο.

Ψηφίζω και στηρίζω Νίκο Ανδρουλάκη γιατί είναι αυτός που εκπέμπει το μήνυμα για ένα Κίνημα του μέλλοντος».

Σχόλια

Exit mobile version