home design

Βγήκε από την ΜΕΘ ο Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος

Σε δωμάτιο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» βρίσκεται πλέον ο Μητροπολίτης, του οποίου η κατάσταση της υγείας είναι σαφώς βελτιωμένη.

Βγήκε από την εντατική ο Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος. Σε δωμάτιο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» βρίσκεται πλέον ο Μητροπολίτης, του οποίου η κατάσταση της υγείας είναι σαφώς βελτιωμένη.

Ο Μητροπολίτης Μάνης που νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Κυριακής 24 Οκτωβρίου, χρειάστηκε να διασωληνωθεί στην ΜΕΘ λόγω του χαμηλού οξυγόνου που του προκάλεσε ο κορωνοϊός. Η κατάστασή του έχει βελτιωθεί και πλέον αναρρώνει σε δωμάτιο.

Όπως είναι φυσικό, φέτος δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του, ευχαριστεί όλους για την αγάπη και τον σεβασμό τους και ανταποδίδει τις εγκάρδιες ευχές για υγεία και κατά Θεόν προκοπή.

Όπως αναφέρουν από τη Μητρόπολη Μάνης, «…Όλος ο κλήρος, οι άρχοντες και ο λαός της τοπικής μας Εκκλησίας, από βάθους καρδίας, απευθύνουμε υϊκές ευχές προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας για μακροημέρευση, υγεία και πλουσίαν καρποφορίαν στο Ποιμαντορικό του έργο».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version