home design

Ανήλικος έκλεψε κότες: Κλέφτες, διαρρήκτες και απατεώνες στην Πελοπόννησο

Κλέβουν ό,τι βρουν. Η αστυνομία τρέχει και δεν φτάνει

Με αμείωτο ρυθμό καταγράφονται καθημερινά κλοπές διαρρήξεις και απάτες σε πολλές περιοχές της Πελοποννήσου, με την αστυνομία να τρέχει για να βρει τους δράστες.

Μέσα σε μια μέρα και μόνο εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις με τους δράστες να καταλήγουν στο …μπουντρούμι.

Το απόγευμα της Πέμπτης συνελήφθησαν στην Σπάρτη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) τρεις ημεδαποί, ένας 17χρονος, ένας 18χρονος και ένας  ανήλικος, γιατί αφαίρεσαν τσάντα ημεδαπής, η οποία περιείχε χρήματα και κοσμήματα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο 17χρονος και ο ανήλικος, μαζί με άγνωστο συνεργό τους, λίγες ώρες νωρίτερα, αφαίρεσαν από περιφραγμένο χώρο οικίας ημεδαπού 20 κότες. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Την Παρασκευή, σε χωριό του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, συνελήφθη από αστυνομικούς 42χρονος ημεδαπός, γιατί διέρρηξε περιφραγμένο χώρο καταστήματος, με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο 42χρονος, λίγες μέρες νωρίτερα, είχε διαρρήξει οικία ημεδαπού, όπου αφαίρεσε 2 κινητά τηλέφωνα. Τέλος, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Εξάλλου, εξιχνιάστηκε και μία απόπειρα απάτης σε βάρος ημεδαπού, που έγινε την 9.8.2021, στην Τρίπολη. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος δύο ημεδαπών, 43χρονου και 44χρονης, για απάτη. Ειδικότερα, η 44χρονη σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον παθόντα, συστήθηκε ως δημοτικός υπάλληλος Κοινωνικής Υπηρεσίας και με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών, προσπάθησε να τον εξαπατήσει και να του αποσπάσει χρήματα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version