home design 800x400

Άφαντος παραμένει ο μηχανολόγος από τη Ζαχάρω που χάθηκε στην Αθήνα

Έκκληση κάνουν οι συγγενείς του Διονύση Καλογερόπουλου σε όποιον είδε κάτι να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Άφαντος παραμένει ο μηχανολόγος από τη Ζαχάρω Ηλείας που εξαφανίστηκε στην Αθήνα.

Η αδελφή του αγνοούμενου μηχανολόγου – μηχανικού, Διονύση Καλογερόπουλου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» από το σημείο όπου φαίνεται να χάθηκαν τα ίχνη του.

«Είναι ο άνθρωπος μου, ότι πιο σημαντικό έχω στη ζωή» λέει η αδελφή του και συνεχίζει: «όταν συμβαίνει κάτι σε κάποιον δίπλα μας πρέπει να αντιδρούμε σαν να είναι ο αδερφός μας, ο πατέρας μας, ο φίλος μας. Είναι μηχανολόγος μηχανικός στα καράβια, ναυτικός αυτή είναι η δουλειά του, έκανε ταξίδια εξάμηνα σε μεταφορικά πλοία. Μόνιμη κατοικία ήταν στη Ζαχάρω».

«Έφυγε το πρωί της Παρασκευής με το λεωφορείο για Αθήνα. Στις 3 το μεσημέρι μιλήσαμε στο σημείο που βρισκόμαστε και κλείσαμε. Είχε ένα ραντεβού με έναν γιατρό. Στο ραντεβού πήγε κανονικά. Η εξαφάνιση έγινε στην Αθήνα. Όταν μιλήσαμε πριν κλείσει το τηλέφωνο ήταν σε κλειστό χώρο. Πήγα στα ΚΤΕΛ της Ζαχάρως τον περίμενα, δεν υπήρχε πουθενά» λέει η αδελφή του, Πολυξένη Καλογεροπούλου.

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη παρουσίασε ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται ο Διονύσης Καλογερόπουλος να κατεβαίνει από το λεωφορείο.

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια

Exit mobile version