home design

Ποια έργα 2,2 εκατομμυρίων ευρώ υπέγραψε ο Νίκας στη Σπάρτη

Ο περιφερειάρχης εκφράστηκε ιδιαίτερα θετικά σχετικά με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει διεθνώς ο δήμος για την προβολή της σύγχρονης Σπάρτης.

Σειρά συμβάσεων υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, χθες Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, στην Σπάρτη. Δύο προγραμματικές συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 1.278.362,31 ευρώ με τον δήμαρχο της λακωνικής πρωτεύουσας, Πέτρο Δούκα και μία της Π.Ε. Λακωνίας, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ, για τη συντήρηση τεχνικών έργων στον Ευρώτα.

Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης υπέγραψε προγραμματική σύμβαση προϋπολογισμού 799.000 ευρώ -μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δήμου Σπάρτης και υπουργείου Πολιτισμού– για την επισκευή και ανακαίνιση του κτηρίου Σπυρόπουλου, στο Καστόρι, στο οποίο προγραμματίζεται να λειτουργήσει, από τον Δήμο Σπάρτης, πολυχώρος δραστηριοτήτων.

Η δεύτερη προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Σπάρτης, προϋπολογισμού 499.362,31 ευρώ, αφορά την μελέτη για το 6ο Δημοτικό Σχολείο και το 7ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης.

Φωτογραφία: Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τέλος, ο περιφερειάρχης υπέγραψε και το προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ έργο της Π.Ε. Λακωνίας με αντικείμενο την συντήρηση των τεχνικών έργων στην κοίτη του Ευρώτα και των παραποτάμων που συμβάλουν σε αυτόν (καθαρισμοί, συρματοκιβώτια, στηθαία, γεφύρια κλπ).

Ο περιφερειάρχης, στη συνάντησή του με τον δήμαρχο της λακωνικής πρωτεύουσας, εκφράστηκε ιδιαίτερα θετικά σχετικά με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει διεθνώς ο δήμος για την προβολή της σύγχρονης Σπάρτης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version