home design

ΑΣΕΠ: 5 μόνιμες θέσεις στις φυλακές Ναυπλίου

Η προθεσμία των αιτήσεων ξεκινά 22 Νοεμβρίου στις 08:00 και λήγει 2 Δεκεμβρίου στις 14:00.

Δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ. η προκήρυξη πλήρωσης με σειρά προτεραιότητας 416 θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Για την Αργολίδα και συγκεκριμένα για το Ναύπλιο (Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου) προκηρύχθηκαν 5 θέσεις προσωπικού εξωτερικής φρούρησης (ΔΕ) οι οποίες αφορούν άνδρες.

Υποβολή αιτήσεων

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στο Κεφάλαιο Α΄ και στο Παράρτημα Α΄ (Γενικά Προσόντα Διορισμού) της προκήρυξης, πρέπει: Ι. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής, αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ.

Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις Γενικές Οδηγίες Συμπλήρωσης-Υποβολής Ηλεκτρονικών Αιτήσεων και Δικαιολογητικών που αναφέρονται στο Παράρτημα Ε΄ της προκήρυξης.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει στις 22 Νοεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 και λήγει στις 2 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης και των δικαιολογητικών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής τους στο ΑΣΕΠ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version