home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Παύλος Χρηστίδης: Από το Ναύπλιο ξεκινά την προεκλογική του εκστρατεία

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ θα δώσει συνέντευξη τύπου το απόγευμα της Πέμπτης – Τι έγραψε με αφορμή την ιστορία με τον Τάσο Ξιαρχό.
Παύλος Χρηστίδης

Από το Ναύπλιο θα ξεκινήσει σήμερα στις 6 το απόγευμα την προεκλογική του εκστρατεία ο Παύλος Χρηστίδης, μέσω συνέντευξης τύπου. Ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής επιδιώκει να συσπειρώσει όλους όσους επιθυμούν μία επανεκκίνηση για το κόμμα.

Όπως έχει γράψει ο Ναυπλιώτης δικηγόρος και πρώην εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ: «Θέλω να γίνουμε Κίνημα ξανά, γιατί έχουμε χάσει το “Κ” του ΠΑΣΟΚ. Είμαστε εδώ για να γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές. Άλλωστε, όλος ο κόσμος νιώθει ΠΑΣΟΚ. Είμαι εδώ να μιλήσω για τους νέους ανθρώπους, τους επιστήμονες, τους ανέργους, τους επιχειρηματίες, όσους έφυγαν στο εξωτερικό».

Το σχόλιο για τον Τάσο Ξιαρχό

Εχθές ο Παύλος Χρηστίδης επανήλθε και μέσα από τη σελίδα του στο facebook σχολιάζοντας το trend των τελευταίων ημερών:

«Όταν ήμασταν μικροί, οι γονείς μας μας έλεγαν να μην κοροϊδεύουμε, να μην πειράζουμε τα άλλα παιδιά. Πως δεν είναι ωραίο, δεν πρέπει. Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι ξέρουμε πως είναι να σε σχολιάζει ή ακόμα χειρότερα να προσπαθεί να σε κάνει ρεζίλι κάποιος. Είναι μια άσχημη αίσθηση και δεν ξεχνιέται εύκολα.

Το να σχολιάζεις λοιπόν κάποιον δημοσίως για το σώμα του, για την εμφάνισή του και μετά να ανεβάζεις σχετικό υλικό στα social media χωρίς τη θέλησή του, όχι απλά δεν είναι αστείο, είναι τραγικό. Πόσο μάλλον όταν έχεις υπάρξει στο παρελθόν και εσύ θύμα παρόμοιων τοξικών συμπεριφορών. Είναι απαράδεκτο.

Σίγουρα ο καθένας από μας έχει διαφορετική γνώμη και διαφορετική αισθητική ή αίσθηση της μόδας. Ο καθένας όμως είναι ελεύθερος να φοράει ό,τι θέλει και αυτό πρέπει να είναι απολύτως σεβαστό από όλους μας.
Γιατί πρέπει να είναι τόσο δύσκολο το να είναι κανείς απλά ο εαυτός του; Η κοινωνία μας είναι ήδη αρκετά τοξική.

Δεν υπάρχει λόγος να την κάνουμε ακόμα χειρότερη.

Από την πλευρά μου, θέλω να βάλω στο δημόσιο διάλογο όλα τα ζητήματα που αφορούν στην διαφορετικότητα.

Να καταστήσω σαφές με όλες μου τις δυνάμεις πως οτιδήποτε διαφορετικό δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με χλευασμό, αλλά με σεβασμό. Είναι βασική αρχή της κοινωνίας που οραματίζομαι. #Restart».

Χρηστίδης ανάρτηση

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis